lcp
Caută după dimensiuni
Latime
Inaltime
Diametru
Anotimp
Producator
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Run flat
XL
C
Pret
156 lei 3174 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelope Iarna

per pagină

Anvelopele de iarnă - o recomandare pentru siguranța pe șosele în sezonul rece

Sezonul rece aduce cu sine o serie de fenomene care pot reprezenta veritabile provocări pentru șoferii nevoiți să conducă, mai ales pe distanțe destul de mari, iarna. Carosabilul acoperit cu zăpadă, polei sau înghețat este, în sine, un pericol pentru rularea mașinilor în condiții de siguranță. Pneurile de iarnă trebuie să înlocuiască anvelopele ...

Sezonul rece aduce cu sine o serie de fenomene care pot reprezenta veritabile provocări pentru șoferii nevoiți să conducă, mai ales pe distanțe destul de mari, iarna. Carosabilul acoperit cu zăpadă, polei sau înghețat este, în sine, un pericol pentru rularea mașinilor în condiții de siguranță. Pneurile de iarnă trebuie să înlocuiască anvelopele de vară înainte de manifestarea acestor fenomene meteorologice, atât ca obligație legală pentru evitarea unor amenzi destul de mari, cât și pentru asigurarea unui parcurs sigur și lipsit de evenimente neplăcute.

Oferta noastră include o gamă largă de cauciucuri noi de iarnă cu dimensiuni și caracteristici variate, de la cei mai importanți producători din domeniu. Poți achiziționa cauciucurile de iarnă online fără efort, alegând modelele care se potrivesc jantelor mașinii tale. Desigur, este important ca înainte de a căuta un model de anvelope auto pentru iarnă să verifici cu atenție dimensiunile recomandate de producătorul auto în manualul de utilizare al mașinii tale.

Cauciucurile de iarnă - soluția ideală pentru un șofer prudent

Consultanții noștri îți stau la dispoziție pentru a te ajuta să alegi cea mai bună variantă de echipare a mașinii tale cu cauciucuri pentru zăpadă, astfel ca sezonul rece să nu însemne o problemă pentru șofat. Alegerea unor anvelope noi pentru iarnă este superioară opțiunii pentru anvelopele all season, deoarece un cauciuc nou de iarnă se remarcă prin distanțe de frânare mai scurte și o aderență superioară la carosabilul înghețat sau cu strat de zăpadă.

Mai multe

Cauciucuri Iarna - produse incepand de la

Anvelope Iarna - 7084 produse

S-au afișat 1 - 12 din 7084 produse
Articole recente