Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope 215/65 R16 - Iarna, Vara, All season

Anvelope 215/65 R16 - Iarna, Vara, All season - mereu în siguranță pe carosabil

Anvelopele nu se aleg la întâmplare. Înainte de orice altceva, este dimensiunea. Dimensiunea pneului reflectă specificațiile producătorului și trebuie să fie musai potrivită modelului tău de autoturism. O poți găsi în cartea de identitate a mașinii sau, dacă mașina ...

Anvelope 215/65 R16 - Iarna, Vara, All season - mereu în siguranță pe carosabil

Anvelopele nu se aleg la întâmplare. Înainte de orice altceva, este dimensiunea. Dimensiunea pneului reflectă specificațiile producătorului și trebuie să fie musai potrivită modelului tău de autoturism. O poți găsi în cartea de identitate a mașinii sau, dacă mașina este nouă, marcată pe cauciucurile venite din fabrică. Dacă ești aici, acolo trebuie să scrie anvelope 215/65 R16.

Pneurile se schimbă odată cu vremea. Anvelopele de vară sunt proiectate să reziste la temperaturi de peste 7°C. Dacă temperaturile scad sub 7°C, sunt înlocuite de anvelope de iarnă. În magazinul nostru Anvelino găsești cauciucuri 215/65 R16 pentru vară și iarnă și anvelope all season, un concept hibrid vară-iarnă, fără schimb între sezoane. Pneurile vin de la producători recunoscuți peste granițe pentru calitate și performanță pe carosabil în orice anotimp.

Cauciucuri 215/65 R16 cu DOT nou și prețuri variate

Anvelino îți aduce anvelope 215/65 R16 din categoriile preț buget și preț mediu - ridicat pentru modele premium. Aici se remarcă BFGoodrich și Michelinbranduri care vin cu garanția calității și drumuri sigure.

Anvelopele de alte dimensiuni atrag după sine probleme legale și probleme de siguranță. Asigură-te că alegi cauciucuri 215/65 R16 dacă mașina le cere. Mic sfat - orientează-te și după marcajul DOT - grupul de cifre care reprezintă data de fabricație sub forma săptămână-an. El îți spune când au fost fabricate pneurile. În magazinul nostru găsești cauciucuri 215/65 R16 cu DOT recent - 2021, 2022 și nou.

Mai multe

Anvelope 215/65 R16 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 215/65 R16 - Iarna, Vara, All season - 172 produse

per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 172 produse
Articole recente