lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelopele de vara 225 55 r17 supuse la test de Auto Bild

Anvelopele de vara 225 55 r17 supuse la test de Auto Bild

anvelope vara 225 55 r17 test anvelino

Gata să auzi o poveste palpitantă despre cauciucuri? Da, chiar despre anvelopele de vară 225 55 r17, care au fost puse sub microscopul celor de la Auto Bild. Uită tot ce știai despre anvelope până acum, pentru că acest test nu este doar despre cauciucuri și asfalt.

Este despre cum alegerea potrivită poate influența fiecare viraj, fiecare oprire, fiecare kilometru parcurs. Cum? Prin combinarea expertizei tehnice cu experiențele reale de conducere, Auto Bild ne oferă răspunsuri pe care de multe ori le ignorăm sau le minimalizăm importanța.

Așa că, dacă vrei să știi cum să alegi cauciucurile de vara 225 55 r17 potrivite pentru vara aceasta, rămâi pe fază. Iar acum, te provoc să te gândești: când ai verificat ultima dată anvelopele? Nu lăsa să treacă prea mult timp. Poate este momentul să reevaluezi și tu ce anvelope îți poartă mașina prin lume.

1. Bridgestone Potenza Sport

anvelopa vara 225 55 r17 Bridgestone Potenza Sport

Locul unu este adjudecat de anvelopele vara 225 55 17 Bridgestone Potenza Sport care se disting pe piața anvelopelor prin calitățile sale excepționale de manevrabilitate pe drumurile umede, aderență îmbunătățită pe carosabil umed și uscat, și un comportament precis în direcție.

Cu distanțe scurte de frânare pe umed și rezerve de siguranță remarcabile pentru acvaplanare, aceasta anvelopă este o alegere ideală pentru cei care prioritizează performanța și siguranța. 

Mai mult, oferă o rezistență redusă la rulare, contribuind la economia de combustibil, toate acestea la un preț moderat. Singurul compromis? Un zgomot de rulare puțin crescut, un mic preț de plătit pentru caracteristicile sale superioare.

2. Continental Premium Contact 7

anvelopa vara 225 55 r17 Continental Sport Contact 7

Anvelopele 225 55 r17 vara Continental Premium Contact 7, la egalitate cu Bridgestone Potenza Sport, se poziționează în fruntea clasamentului datorită performanței echilibrate. Acest model excelează prin manevrabilitate sportivă pe uscat, comportament de direcție precis și siguranță remarcabilă împotriva acvaplanării. De asemenea, distanțele scurte de frânare pe diverse suprafețe și eficiența în consumul de combustibil, reflectă calitatea sa premium. În ciuda prețului său, acesta oferă valoare reală pentru șoferii care caută o combinație de performanță, siguranță și durabilitate.

3. Hankook Ventus Prime 4

anvelopa vara 225 55 r17 Hankook Ventus Prime 4

Hankook Ventus Prime 4 225 55 r17 vara se clasează pe locul 3 în topul anvelopelor de vară, oferind o performanță echilibrată care impresionează prin caracteristici convingătoare pe asfalt uscat și umed. Acest model se distinge prin manevrabilitate sigură și capacitatea de a rula silențios, adăugând un plus de valoare prin nivelul său accesibil de preț și un raport excelent preț-performanță.

Cu toate acestea, nivelul de confort poate fi considerat mediu, un compromis mic pentru șoferii care caută eficiență și siguranță fără a cheltui o avere. Ideal pentru cei care prioritizează siguranța și costul eficient, fără a sacrifica calitatea generală.

4. Michelin Primacy 4+

anvelope vara 225 55 r17 Michelin Primacy 4+

Anvelopa vara 225 55 r17 Michelin Primacy 4+ ocupă locul 4 în clasamentul pneurilor estivale, reușind să impresioneze prin performanțe de top pe șosele umede și uscate. Se distinge prin manevrabilitatea dinamică și sigură, răspunsul precis la viraje și distanțele scurte de frânare. De asemenea, proprietățile sale anti-acvaplanare și confortul acustic sporit în timpul rulării completează profilul de anvelopă premium. Un singur dezavantaj al Michelin Primacy 4+ este prețul său, care poate fi considerat ridicat, dar reflectă calitatea și inovația pe care le aduce în segmentul său.

5. Goodyear EfficientGrip Performance 2

anvelopa vara 225 55 r17 Goodyear EfficientGrip Performance 2

Cauciucurile 225 55 r17 vara Goodyear EfficientGrip Performance 2, clasate pe locul 5, se disting prin calități de manevrabilitate echilibrate pe pistele umede și uscate, oferind un răspuns precis la direcție și un confort plăcut în timpul rulării. Cu o aderență stabilă și capacități bune împotriva acvaplanarii, această anvelopă promite o experiență de conducere sigură și confortabilă.

Totuși, există un compromis: prețul crescut și distanțele de frânare pe umed ușor extinse pot fi aspecte de luat în considerare atunci când evaluezi opțiunile de anvelope. Alege înțelept dacă prioritățile tale se aliniază cu ceea ce Goodyear EfficientGrip Performance 2 are de oferit.

6. Pirelli Cinturato P7

anvelopa vara 225 55 r17 Pirelli Cinturato P7

Pirelli Cinturato P7, ocupând locul 6, oferă o experiență de condus echilibrată și stabilă, cu rezultate impresionante pe carosabil umed și uscat. Anvelopa se distinge prin răspunsul său direct la direcție și confortul superior în timpul rulării, datorită unei rezistențe reduse la rulare. Cu toate acestea, trebuie menționat că prezintă un preț mai ridicat și distanțe de frânare ușor mai lungi pe suprafețele uscate. Aceste particularități o fac ideală pentru șoferii care pun preț pe confort și siguranță, dar care sunt și conștienți de compromisurile implicate.

7. Vredestein Ultrac

anvelopa vara 225 55 r17 Vredestein Ultrac

Vredestein Ultrac, poziționat pe locul 7, combină caracteristici de siguranță remarcabile și confort la rulare cu un preț accesibil. Această anvelopă se evidențiază prin stabilitate și proprietăți bune împotriva acvaplanării. Cu toate acestea, prezintă câteva dezavantaje, inclusiv tendința de subvirare pe suprafețe umede și uscate, o rezistență crescută la rulare și distanțe de frânare mai lungi față de competitori. Acest profil sugerează o alegere prudentă pentru cei care caută un echilibru între cost și caracteristicile de confort și siguranță.

8. Falken Ziex ZE310 Ecorun

anvelopa vara 225 55 r17 Falken Ziex ZE310 Ecorun

Falken Ziex ZE310 Ecorun, clasat pe locul 8, echilibrează performanța stabilă pe carosabil uscat și rezistența excelentă la acvaplanare cu un nivel impresionant de rezistență redusă la rulare și un preț avantajos.

Chiar dacă modelul este performant în anumite condiții, anvelopa prezintă un comportament de subvirare pe piste umede și un răspuns la direcție mai puțin atractiv, plus o întârziere medie în manevrabilitate pe suprafețe uscate. Aceste caracteristici sugerează că Falken Ziex ZE310 Ecorun este o opțiune bună pentru șoferii care prioritizează economia și eficiența, dar pot fi dispuși să compromită ușor în ceea ce privește agilitatea pe umed.

9. Toyo Proxes Comfort

anvelopa vara 225 55 r17 Toyo Proxes Comfort

Toyo Proxes Comfort, situat pe locul 9, îmbină confortul cu proprietăți bune împotriva acvaplanării și un zgomot redus la rulare, oferind o experiență de condus plăcută la un preț accesibil. Însă prezintă câteva compromisuri, cum ar fi distanțele mai lungi de frânare pe umed și un răspuns ușor întârziat la direcție. Aceste caracteristici fac din Toyo Proxes Comfort o alegere potrivită pentru șoferii care pun preț pe confort, dar sunt dispuși să accepte unele limitări în performanța dinamică.

10. Goodride Z-107 ZuperEco

anvelopa de vara 225 55 r17 Goodride Z-107 ZuperEco

Goodride Z-107 ZuperEco, situat pe locul 10, aduce un echilibru între costuri reduse și funcționalități decente pentru condiții umede. Oferă manevrabilitate satisfăcătoare pe carosabil umed și rezistență la acvaplanare, însă cu un compromis în ceea ce privește precizia direcției și confortul. Deși prezintă distanțe mai lungi de frânare pe suprafețele umede și uscate, punctul său forte rămâne prețul competitiv, fiind o opțiune pentru cei cu buget limitat care nu au așteptări ridicate de la performanța anvelopelor.

sursa: https://www.autobild.de 

Articole recente