lcp
Caută după dimensiuni
Latime
Inaltime
Diametru
Anotimp
Producator
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Run flat
XL
Pret
273 lei 1432 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelope 245/45 R18 - Iarna, Vara, All season

per pagină

Anvelope 245 45 R18 - Iarna, Vara, All season - alege modelul potrivit pentru performanță și siguranță

Există trei lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un set nou de pneuri pentru mașină: dimensiunea, indicele de viteză și indicele de încărcare. Dacă modelele potrivite pentru autoturismul tău sunt anvelopele 245 45 R18, la An...

Anvelope 245 45 R18 - Iarna, Vara, All season - alege modelul potrivit pentru performanță și siguranță

Există trei lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un set nou de pneuri pentru mașină: dimensiunea, indicele de viteză și indicele de încărcare. Dacă modelele potrivite pentru autoturismul tău sunt anvelopele 245 45 R18, la Anvelino vei găsi o gamă largă, la prețuri avantajoase. Descoperă selecția noastră de cauciucuri de iarnă și anvelope de vară, concepute pentru a menține performanța optimă, siguranța și eficiența, în orice condiții meteorologice.

În magazinul nostru online poți alege dintr-o varietate de modele de cauciucuri 245 45 R18 de la branduri de încredere. Opțiunile sunt numeroase, așadar nu va fi greu să cumperi o anvelopă compatibilă cu vehiculul tău. Alegerea dimensiunii corespunzătoare este fundamentală, prin urmare asigură-te că respecți marcajele de pe peretele lateral al pneului. De asemenea, ia în considerare și eficiența consumului de combustibil, nivelul de zgomot și performanțele de manevrabilitate.

Cauciucuri 245 45 R18, o opțiune excelentă indiferent de sezon

Pentru un plus de siguranță, dar și pentru a evita amenzile, o obligație a tuturor șoferilor este alegerea cauciucurilor în funcție de sezon. Anvelopele de vară 245 45 R18 runflat aderă bine pe carosabilul uscat, fiind concepute pentru performanțe optime când temperatura de afară este ridicată. Trecerea la anotimpul rece nu ar trebui să însemne o problemă pentru șoferi deoarece există o gamă largă de cauciucuri de iarnă 245 45 R18 sau de anvelope all-season, care oferă caracteristici excelente pe orice tip de vreme. Alege chiar acum din oferta Anvelino și echipează-ți autoturismul cu modelul potrivit, de la producători de cauciucuri de top.

Mai multe

Anvelope 245/45 R18 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 245/45 R18 - Iarna, Vara, All season - 359 produse

S-au afișat 1 - 12 din 359 produse
Articole recente