lcp
Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
Run flat
XL
Pret
205 lei 2458 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

per pagină

Anvelope KUMHO - Iarna, Vara, All season

Anvelope KUMHO - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope KUMHO - 1504 produse

Anvelope KUMHO noi, pentru siguranță și confort la volan

Kumho este un producător sud-coreean, celebru în întreaga lume pentru calitatea pneurilor pe care le oferă. Dotarea autoturismului tău cu anvelope Kumho este o decizie excelentă, iar Anvelino.ro îți

pune la dispoziție cauciucuri Kumho la preț foarte atractiv, pentru orice model de mașină. Ai posibilitatea de a găsi variantele optime de anvelope auto Kumho, în funcție de dimensiunile pneurilor, indicele de aderență, indicele de consum sau indicele de greutate al pneurilor.

Aplică aceste criterii, în funcție de particularitățile mașinii tale, și alege de la Kumho cauciucuri care să îți garanteze siguranța în orice cursă. O anvelopă Kumho este și un garant al confortului. Ai posibilitatea să găsești pe site-ul nostru pneuri cu un indice de zgomot de la 69 dB, până la 78 dB. Un alt criteriu în funcție de care poți selecta variantele de cauciuc Kumho pentru mașina ta este sezonalitatea lor. Aici găsești modele de anvelope de vară sau anvelope de iarnă, precum și variante de anvelope all season.</p>

KUMHO -  anvelope la prețuri avantajoase

Dacă ai decis să cumperi anvelope Kumho noi, dar nu știi ce variante sunt optime pentru mașina ta, ne poți contacta, iar noi îți vom oferi suportul tehnic de care ai nevoie. Este important să selectezi acele cauciucuri compatibile cu mașina ta, din punctul de vedere al dimensiunilor și al celorlalte caracteristici tehnice, precum greutatea și viteza autoturismului.

În gama disponibilă pe site-ul Anvelino.ro poți găsi, pe lângă cauciucuri Kumho noi la preț excelent, și anvelope Dunlop sau Michelin. Acesta este locul din care poți comanda online inclusiv anvelope Falken. Comandă online anvelope Kumho sau de la alt producător, de pe Anvelino.ro, pentru confort și siguranță!

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 1504 produse