lcp
Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelope 225/55 R16 - Iarna, Vara, All season

per pagină

225 55 R16 iarna - Iarna, Vara, All season – modelul de anvelope ce îți satisface nevoia de siguranță în sezonul rece

Sezonul rece cere atenție specială atunci când vine vorba de propria mașină. De aceea, pentru drumuri sigure, de fiecare dată când scoți autoturismul din garaj pe timp de zăpadă și îngheț, alege să folosești cauciucuri 225/55 R1...

225 55 R16 iarna - Iarna, Vara, All season – modelul de anvelope ce îți satisface nevoia de siguranță în sezonul rece

Sezonul rece cere atenție specială atunci când vine vorba de propria mașină. De aceea, pentru drumuri sigure, de fiecare dată când scoți autoturismul din garaj pe timp de zăpadă și îngheț, alege să folosești cauciucuri 225/55 R16.

Toate modele de anvelope de iarnă au o anumită etichetă cu parametri caracteristici. Prin urmare, pentru a fi sigur că achiziționezi produsele potrivite pentru tine, ține cont de acești factori: indicele de sarcină, viteza maximă, sunetul pe care acestea le fac pe asfalt și eficiența în ceea ce privește consumul.

Anvelope de iarnă 225/55 R16 – standardul pentru calitate, siguranță și confort în sezonul răcoros

Indiferent câte grade arată termometrele, dacă este zăpadă și îngheț afară, nu porni la drum fără anvelope 225/55 R16. Acestea sunt fabricate dintr-un material ce nu le lasă să devină casante pe timp de vreme rea. Aderența pe care ele ți-o oferă sporesc siguranța drumurilor pe care le parcurgi. Prin urmare, nu poți circula cu anvelope de vară, iar cele all season reprezintă un compromis în această situație.

Cauciucurile de iarnă 225/55 R16 sunt diferite și față de anvelopele all season 225/55 R16. Cele din urmă nu oferă aceeași siguranță pe zăpadă și îngheț, însă sunt o opțiune foarte bună pentru tine dacă locuiești într-o zonă unde se înregistrează rar temperaturi scăzute.

Pe site-ul nostru vei găsi o varietate de modele de cauciucuri de vară 225 55 R16, iarnă și all season, numai bune să te sprijine atunci când din cer cad raze de soare sau fulgi de nea.

Mai multe

Anvelope 225/55 R16 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 225/55 R16 - Iarna, Vara, All season - 164 produse

S-au afișat 1 - 12 din 164 produse
Articole recente