lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Noul Pirelli Cinturato All Season SF3: Campionul frânării

Noul Pirelli Cinturato All Season SF3: Campionul frânării

Anvelope all season Pirelli SF3

Când vine vorba de anvelope all-season, Pirelli ridică ștacheta încă o dată cu lansarea noului model Cinturato All Season SF3. Acest model promite nu doar să ofere performanțe excepționale pe parcursul întregului an, ci și să devină un lider în ceea ce privește siguranța și confortul pe drum.

Performanță de top în orice conditii: Aderența Clasa A

eticheta clasa a pirell all season sf3

Cinturato All Season SF3 a fost conceput pentru a satisface cerințele celor mai exigenți șoferi. Această anvelopă a obținut clasa „A” pe eticheta europeană pentru aderența pe suprafețe umede, demonstrând capacitatea sa de a asigura frânare eficientă și control optim în condiții dificile. Acest rating este un indicator al angajamentului Pirelli pentru siguranța rutieră, oferind șoferilor încrederea de care au nevoie în situații neprevăzute.

Tehnologie avansată pentru aderență superioară

Una dintre inovațiile cheie ale Cinturato All Season SF3 este utilizarea tehnologiei lamelelor 3D, care îmbunătățește aderența pe drumuri umede și înzăpezite. Lamelele 3D permit adaptarea benzii de rulare la condițiile de drum, oferind o aderență excelentă pe toate suprafețele. Designul avansat al benzii de rulare și compoziția specială a cauciucului asigură o performanță constantă și o durabilitate îndelungată.

Recunoaștere și premii

anvelopa all season pirelli disponibila pe anvelino

Performanța excepțională la frânare a anvelopei Pirelli Cinturato All Season SF3 a fost certificată de organisme internaționale de prestigiu. Auto Bild Sportscars cât și alVolante au confirmat rezultatele impresionante, pe care le-au lăudat și Dekra pentru performanța la frânare și TÜV SÜD, ce i-a acordat certificatul Marca de Performanță.

Toate dimensiunile disponibile în gama de lansare au obținut cea mai înaltă clasificare pe eticheta europeană pentru aderența pe umed (clasa „A”). Anvelopa se distinge prin stabilitate, confort acustic și un nivel de rezistență la rulare apropiat de anvelopele de vară, performând excelent chiar și în lunile cele mai călduroase ale anului.

De asemenea, aderența pe zăpadă, testată în condiții severe de iarnă - așa cum indică marcajul 3PMSF - o face adecvată și pentru sezonul rece. Această versatilitate a fost obținută datorită tehnologiei adaptative a benzii de rulare cu lamele 3D, care își schimbă forma în funcție de condiții, combinată cu introducerea unor compuși inovatori eficienți într-o gamă largă de temperaturi.

Disponibilă deja în dimensiuni între 16 și 20 de inchi precum 245 45 R18 sau 225 55 R17, Cinturato All Season SF3 completează familia de produse Cinturato P7 și Cinturato Winter 2, satisfăcând diferitele nevoi ale șoferilor de autovehicule compacte sau de dimensiuni medii.

Tehnologia Pirelli Elect, proiectată pentru a îmbunătăți caracteristicile vehiculelor electrice și hibrid plug-in, este disponibilă pentru o selecție de dimensiuni din produsele Cinturato.

Flexibilitate pe tot parcursul anului

pirelli all season

Cinturato All Season SF3 este soluția ideală pentru șoferii care doresc să evite schimbările sezoniere ale anvelopelor. Cu marcajele M+S (Mud+Snow) și 3PMSF (Three-Peak-Mountain with Snowflake), anvelopa este certificată pentru a face față condițiilor de iarnă extremă, oferind în același timp performanțe excelente pe drumurile uscate și umede. Aceasta înseamnă că poți conduce cu încredere pe tot parcursul anului, fără a te preocupa de schimbarea anvelopelor în funcție de sezon.

Concluzie

Pirelli Cinturato All Season SF3 nu este doar o anvelopă all-season obișnuită. Este un campion al frânării și al versatilității, proiectat pentru a oferi siguranță, performanță și confort pe tot parcursul anului. Fie că te confrunți cu ploi torențiale, zăpadă sau drumuri uscate, Cinturato All Season SF3 îți oferă controlul și încrederea de care ai nevoie pentru a te bucura de fiecare călătorie.

Alege Pirelli Cinturato All Season SF3

Anvelopa pirelli la anvelino

Dacă ești în căutarea unei anvelope care să îți ofere performanțe excepționale în orice condiții meteo, Pirelli Cinturato All Season SF3 este alegerea ideală. Nu mai aștepta – echipează-ți mașina cu aceste anvelope inovatoare și experimentează diferența pe drum.

Articole recente