lcp
Caută după dimensiuni
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
220 lei 627 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope GISLAVED - Iarna, Vara, All season

Anvelope GISLAVED - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope GISLAVED - 26 produse

Anvelope Gislaved - confort, siguranţă şi rezistenţă în orice condiţii

Anvelopele Gislaved au fost create într-un oraş din Suedia, al cărui nume îl şi poartă. Datând încă din anul 1893, Gislaved este primul brand care s-a remarcat prin producerea

de anvelope radiale, care au o distribuţie uniformă pe suprafaţa carosabilului. Faţă de modelele convenţionale, acestea oferă mai multă stabilitate şi siguranţă în orice condiţii, mai ales în timpul iernii, deoarece sunt întărite cu cabluri metalice. De aceea, dacă alegi anvelopele de iarnă marca Gislaved, ai garanţia că vei putea să conduci autovehiculul personal în deplină siguranţă, chiar şi atunci când carosabilul este îngheţat, acoperit cu zăpadă sau polei.

Pentru temperaturile crescute din timpul verii, când carosabilul este încins şi impune dificultăţi la frânare, este recomandat să îţi echipezi maşina cu un set de anvelope de vară concepute special să reziste în astfel de condiţii, iar anvelopa Gislaved este un produs de încredere. Descoperă brandul Gislaved de anvelope de la Anvelino.ro şi alege-le pe cele care se potrivesc cu dimensiunile jantelor maşinii tale.

Gislaved, anvelope de înaltă calitate pentru performanțe remarcabile în timpul condusului mașinii personale

Producătorul Gislaved de cauciucuri de înaltă calitate îţi oferă experienţe şi performanţe remarcabile în timpul condusului, fiind proiectate să reziste şi la condiţii de drum dificile, indiferent de tipul carosabilului. În plus, dacă vrei să beneficiezi de avantajele oferite de ambele tipuri de cauciucuri, poţi opta pentru un set de anvelope all season versatile şi sigure. Acum este timpul să adaugi în coş cauciucurile Gislaved din catalogul magaziunului nostru online, Anvelino.ro, deoarece sunt perfecte pentru călătorii parcurse în siguranţă şi confort.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 26 produse