lcp
Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelope 205/50 R17 - Iarna, Vara, All season

per pagină

Anvelope de iarnă 205/50 R17 - Iarna, Vara, All season – pentru siguranță maximă pe șosele

Drumurile cu mașina sunt nelipsite din viața ta. Fie că trebuie să mergi la serviciu sau să duci copiii la școală, în fiecare zi mașina ta are parte de drumuri. Acelși lucru se aplică și atunci când mergi în vacanțe. Autoturismul devine o necesitate. De a...

Anvelope de iarnă 205/50 R17 - Iarna, Vara, All season – pentru siguranță maximă pe șosele

Drumurile cu mașina sunt nelipsite din viața ta. Fie că trebuie să mergi la serviciu sau să duci copiii la școală, în fiecare zi mașina ta are parte de drumuri. Acelși lucru se aplică și atunci când mergi în vacanțe. Autoturismul devine o necesitate. De aceea, trebuie să te asiguri că ești echipat cu cele mai bune cauciucuri 205/50 R17, indiferent că este vorba despre anvelopele de iarnă, all season sau de vară.

Cum știi că ai ales un model performant de cauciucuri 205/50 R17? Trebuie să urmărești eficiența – adică relația dintre consum și aderență. Mai apoi, fii atent la viteză. Anvelopele 205/50 R17 te vor ajuta și la drumuri lungi și la viteză mare. Și dacă tot este important acest factor, lui i se mai alătură și timpul de care mașina – mai bine spus cauciucurile – are nevoie pentru a se opri atunci când tu frânezi.

Anvelope 205/50 R17 – calitate pentru fiecare sezon

Anvelopele de iarna 205/50 R17 sunt foarte rezistente. Materialul din care sunt fabricate este unul special. Acestea nu se întăresc la temperaturi mici sau foarte mici, ci rămân flexibile. Totuși, cauciucurile de iarnă 205/50 R17 își vor pierde din calitate și eficiență dacă sunt folosite vara.

Cauciucurile de vară 205/50 R17 îți oferă siguranță și eficiență maximă în vremurile calde. Materialul din care sunt fabricate anvelopele de vară le face să fie extrem de rezistente la temperaturi ridicate, însă total ineficiente atunci când frigul se instalează.

În ceea ce privește anvelope all season 205/50 R17, acestea sunt alegerea optimă pentru persoanele care vor să fie liniștite întregul an.

Mai multe

Anvelope 205/50 R17 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 205/50 R17 - Iarna, Vara, All season - 224 produse

S-au afișat 1 - 12 din 224 produse
Articole recente