lcp
Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
190 lei 600 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

per pagină

Anvelope WEST LAKE - Iarna, Vara, All season

Anvelope WEST LAKE - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope WEST LAKE - 122 produse

West Lake - anvelope de calitate garantată pentru drumuri în siguranță

Westlake este o marcă de anvelope cu sediul în China, care a câștigat popularitate în ultimii ani datorită raportului

excelent calitate-preț al produselor sale. Anvelopele Westlake sunt fabricate cu tehnologii avansate și sunt proiectate pentru a oferi performanțe și durabilitate pe parcursul întregii lor durate de viață.

Designul anvelopelor Westlake este atrăgător și modern, cu modele de rulare care asigură o aderență excelentă și o evacuare eficientă a apei, reducând riscul de acvaplanare. Aceste modele de rulare sunt proiectate pentru a oferi o rezistență redusă la rulare, ceea ce contribuie la economisirea de combustibil și la reducerea emisiilor de carbon.

Anvelopele Westlake sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și configurații, potrivite pentru o varietate de vehicule, inclusiv mașini de pasageri, SUV-uri, autoturisme sport și camioane ușoare. Indiferent de tipul de vehicul pe care îl conduci sau de tipul de anvelope pe care îl cauți,  poți găsi un set de cauciucuri Westlake potrivit nevoilor tale.

Anvelope West Lake - alege setul potrivit autoturismului tău, dintr-o gamă variată de modele

Calitatea anvelopelor Westlake este excelentă, brand-ul utilizând materiale durabile și rezistente. Acestea sunt proiectate pentru a rezista la uzură și a oferi o durabilitate îndelungată. De asemenea, anvelopele Westlake sunt concepute pentru a oferi o tracțiune excelentă pe diferite tipuri de suprafețe, inclusiv pe drumuri umede, uscate sau acoperite cu zăpadă. Așadar, fie că ești în căutarea unor anvelope de vară, anvelope de iarnă sau all season, brand-ul West Lake pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de cauciucuri, potrivite oricărui tip de drum.

Pe lângă performanța excelentă și durabilitatea oferite, anvelopele Westlake sunt și o opțiune accesibilă pentru șoferi. Prețurile lor competitive le fac o alegere populară pentru cei care caută calitate la un preț mai accesibil.

Un ultim aspect ce trebuie menționat este că, înainte de a achiziționa anvelope Westlake sau orice altă marcă, ar trebui să consulți specificațiile tehnice și recomandările producătorului, astfel încât să alegi dimensiunea și tipul potrivit pentru vehiculul tău.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 122 produse