Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope 205/60 R16 - Iarna, Vara, All season

Anvelope de iarnă 205/60 R16 - Iarna, Vara, All season - pentru o călătorie sigură cu automobilul tău

Alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare sezon reprezintă una din cele mai importante decizii pentru o călătorie sigură și liniștită cu autoturismul tău. Dacă știi deja ce dimensiuni sunt potrivite pentru mașina ta, procesul de selecție al...

Anvelope de iarnă 205/60 R16 - Iarna, Vara, All season - pentru o călătorie sigură cu automobilul tău

Alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare sezon reprezintă una din cele mai importante decizii pentru o călătorie sigură și liniștită cu autoturismul tău. Dacă știi deja ce dimensiuni sunt potrivite pentru mașina ta, procesul de selecție al anvelopelor 205 60 R16 devine considerabil mai simplu. Acestea au o eficiență de frânare sporită pentru a rezista la temperatura și starea carosabilului pe timp de iarnă. De asemenea, cauciucurile de iarnă 205/60 R16 de la Anvelino sunt testate la temperaturi cuprinse între 2 și 20 de grade Celsius, frânarea fiind una performantă chiar și în condiții de vreme extremă. La fel de performante sunt și anvelopele de vară.

205/60 R16 de iarnă, vară sau all season - calitate sporită și confort

Fie că ai nevoie de anvelope de iarnă, sau cauciucuri de vară 205/60 R16, este important să le schimbi în funcție de sezon, pentru a evita uzura lor și pentru a le prelungi durata de viață. O altă soluție viabilă pentru tine ar fi să achiziționezi anvelope all season, un concept hibrid vară-iarnă pe care le găsești pe magazinul nostru online. În oferta Anvelino găsești pneuri de înaltă calitate de la producători de cauciucuri de top, care te așteaptă să le descoperi caracteristicile performante. Alege chiar acum din gama noastră variată echipamentele care se potrivesc cel mai bine mașinii tale.

Mai multe

Anvelope 205/60 R16 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 205/60 R16 - Iarna, Vara, All season - 195 produse

per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 195 produse
Articole recente