lcp
Caută după dimensiuni
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
188 lei 807 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope VIKING - Iarna, Vara, All season

Anvelope VIKING - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope VIKING - 856 produse

Bine ați venit în lumea Viking de pe Anvelino.ro, unde tradiția întâlnește inovația pentru a oferi anvelope de înaltă calitate adaptate nevoilor diverse ale șoferilor. Cu o istorie îndelungată și o experiență vastă în producția de anvelope, Viking se impune pe piață prin dedicarea sa de a furniza soluții fiabile pentru o

gamă largă de vehicule.

Fie că sunteți în căutarea anvelopelor de iarnă care să asigure siguranță maximă pe drumurile acoperite de zăpadă și gheață, fie că preferați anvelopele de vară sau cauciucurile all-season pentru o performanță echilibrată pe tot parcursul anului, Viking are soluția perfectă pentru fiecare șofer începând cu anvelopele Viking 205 55 r16 și până la anvelopele 195 75 r16c all season Viking. Descoperiți gama noastră variată de cauciucuri Viking pe Anvelino.ro și experimentați un nivel superior de aderență, durabilitate și confort la volan, indiferent de destinație sau condițiile meteo.

Cine produce anvelopele Viking

Anvelopele Viking sunt produse de Continental AG, unul dintre cei mai mari și respectați producători de anvelope din lume, cu sediul în Germania. Această asociere cu Continental asigură că fiecare anvelopă Viking beneficiază de tehnologii avansate și de o experiență vastă în ingineria anvelopelor, fiind dezvoltate pentru a oferi performanță și siguranță optimă.

Prin combinarea expertizei tehnologice Continental cu o abordare orientată spre valoare, anvelopele Viking reprezintă o alegere inteligentă pentru șoferii care caută calitate la un preț accesibil, fără a compromite pe partea de performanță sau durabilitate. Această sinergie între inovație și accesibilitate face din Viking o opțiune populară pe piața anvelopelor, satisfăcând cerințele variate ale conducătorilor auto moderni.

Anvelope Viking All Season

Optând pentru anvelopele Viking all season, șoferii pot descoperi o alternativă eficientă și versatilă la modelele specifice, precum anvelopele Viking iarna 185 65 R15 sau anvelopele de iarnă Viking 195 65 R15. Această opțiune all season oferă flexibilitatea necesară pentru a naviga cu succes prin diverse condiții meteorologice, eliminând necesitatea schimbării anvelopelor cu fiecare sezon.

Recomandarea Anvelino

La Anvelino, recomandăm cu încredere brandul Viking pentru șoferii care caută un echilibru perfect între calitate, performanță și preț accesibil. Cu o gamă variată de anvelope, inclusiv opțiuni all-season, de vară și de iarnă, Viking se distinge prin capacitatea sa de a oferi o conducere sigură și confortabilă în orice condiții de drum. Proiectate cu tehnologii avansate și beneficiind de suportul vast de experiență al Continental, anvelopele Viking sunt alegerea ideală pentru cei care doresc fiabilitate fără a face compromisuri.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 856 produse