lcp
Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope 235/45 R17 - Iarna, Vara, All season

per pagină

Cauciucuri 235/45 R17 - Iarna, Vara, All season - pentru iarnă, vară sau pentru toate sezoanele

Alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare sezon sunt o modalitate excelentă de a prelungi perioada de viață a pneurilor autoturismului, dar și o metodă de asigurare a unei călătorii plăcute pentru tine și toți pasagerii pe care îi vei avea. Cauci...

Cauciucuri 235/45 R17 - Iarna, Vara, All season - pentru iarnă, vară sau pentru toate sezoanele

Alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare sezon sunt o modalitate excelentă de a prelungi perioada de viață a pneurilor autoturismului, dar și o metodă de asigurare a unei călătorii plăcute pentru tine și toți pasagerii pe care îi vei avea. Cauciucurile de iarnă 235/45 R17 au o lățime de 235 mm, diametrul R17 și sunt disponibile în magazinele online Anvelino. Indiferent dacă achiziționezi anvelope de vară, de iarnă sau all season, îți oferim garanția că te vei bucura de produse calitative și performante, foarte populare în magazinele noastre, precum și suport tehnic pentru a alege cele mai potrivite cauciucuri pentru autovehiculul tău.

Anvelope 235/45 R17 pentru siguranță maximă pe drumurile publice

Achiziționarea anvelopelor de iarnă 235/45 R17 este partea cea mai importantă pentru siguranța ta și a altor participanți la trafic pe drumurile publice. În prezent, modelele noastre sunt produse conform unei tehnologii inovative și testate la temperaturi specifice fiecărui sezon. Pentru a alege anvelopele de vară 235/45 R17 potrivite este necesar să citești cele mai importante informații pe care le găsești pe partea laterală a cauciucului, cu litere reliefate pe care le vei remarca rapid. Este important să știi că fiecare anvelopă conține și o etichetă cu toate informațiile despre economia de carburant, frânarea pe carosabil umed și nivelul de zgomot. De asemenea, consultanții Anvelino sunt mereu la dispoziția ta pentru suport tehnic sau informațional despre anvelopele din oferta noastră, pentru a te asigura că te bucuri de un produs pe placul tău.

Mai multe

Anvelope 235/45 R17 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 235/45 R17 - Iarna, Vara, All season - 210 produse

S-au afișat 1 - 12 din 210 produse
Articole recente