lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe website-ul www.anvelino.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate. Vizitarea in continuare a acestui website presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Serviciile pe care acest website sunt furnizate persoanelor cu varsta peste 18 ani.

Acest website este administrat de V&M International Shop SRL cu sediul in Valea Lupului, Iasi, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/1240/2010, cod de inregistrare RO27392810, cont bancar RO37 INGB 0000 9999 0820 1983, deschis la banca ING BANK, denumit in continuare “BENEFICIARUL”.

In calitate de proprietar al website-ului www.anvelino.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si termenii si conditiile de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

Persoana care a comandat are obligatia de a pune la dispozitie un numar de telefon valid din Romania.

1. Definitii:

Denumim „Vanzator” V&M International Shop SRL, cu datele de identificare indicate mai sus.

Denumim „Cumparator” orice persoana fizica sau juridica care lanseaza si confirma o comanda in acord cu conditiile si termenii prezentului website.

Denumim „Comanda” un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si se obliga sa faca plata acestora in momentul confirmarii comenzii.

Denumim „Contract” – o Comanda confirmata de catre Vanzator, si prin care Cumparatorul se obliga in a achita Comanda in momentul livrarii acesteia de catre Curier.

Fotografiile, textele, datele tehnice, preturile si toate celelalte informatii care se gasesc pe website-ul www.anvelino.ro, vor fi denumite in continuare Continut.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Anvelino.ro si partenerii sai, prin intermediul magazinului virtual www.anvelino.ro catre Cumparator.

Costul extra garantiei +1 an este de 50 ron/buc.2. Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe website-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (email si/sau telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente:

Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice.
Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma Comanda, acest lucru implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Confirmarea Comenzii si Expedierea Comenzii se face electronic (email). Preturile produselor din comanda sunt valabile 3 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

V&M International Shop SRL isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

Produsele comercializate sunt insotite de factura fiscala. Daca aceasta nu a intrat in posesia dvs. va rugam sa o solicitati in termen de maxim 30 zile pe adresa info@anvelino.ro.

Pentru anumite comenzi este posibil sa se solicite plata in avans prin ordin de plata sau card, cu plata on-line.

Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierea livrarilor din cauza firmelor de curierat.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / stocuri / preturi etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.3. Drepturi de autor

Intregul continut al website-ului www.anvelino.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea V&M International Shop SRL, fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor. Informatiile si materialele folosite in acest website sunt rezervate de V&M International Shop SRL Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest website in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in website, fara acordul scris al V&M International Shop SRL, este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor. Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.4. Politica de returnare

Returnarea produselor se face pana in 14 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14.
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la:
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii;
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Pentru comenzile achitate in rate prin TBI, costurile aferente returului trebuie achitate in avans prin ordin de plata sau card-online.


La comenzile returnate care au ca motiv "Am comandat gresit" sau "Nu mai doresc anvelopele", se va face exclusiv transfer bancar pentru costul anvelopelor fara costul transportului initial, din care se va scadea taxa de transport de preluare a anvelopelor retur dupa cum urmeaza:

Costuri de transport:

– 42 LEI (TVA inclusă) pentru 1 Anvelopa sau janta de turisme, 4×4 si SUV-uri;

– 56 LEI (TVA inclusă) pentru 2 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

– 69 LEI (TVA inclusă) pentru 3 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

– 92 LEI (TVA inclusă) pentru 4 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

- Suplimentar cate 23 LEI pentru fiecare anvelopa ce depaseste pragul de 4 anvelope (se aplica doar daca se depasesc 4 anvelope - Ex: la 6 anvelope comandate, transportul total este de 138 LEI)

- Suplimentar, in functie de indicii de greutate:

Pentru Indicii de Greutate intre 100 - 112: 8 lei in plus
Pentru Indicii de Greutate intre 113 - 121: 10 lei in plus

Taxa manipulare 12 ron/anvelopa.

Costurile sunt valabile pentru preluarile din aria de acoperire Fan Courier. La preluarile din afara ariei Fan Courier se va adauga si taxa de transport pentru km exteriori, conform tarifelor curierului.

**Costurile de retur pentru anvelopele de camion se vor calcula separat.


Produsele cu lipsa de conformitate:

Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a Marvin Auto.
Anvelopele nu pot fi inlocuite.
Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Marvin Auto.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.

Anvelopele montate si rulate propuse pentru retur vor fi intai verificate si evaluate, dupa care se va oferi o suma de restituire diminuata, la pretul de vanzare a unui cauciuc rulat (second hand).

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului.
Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor  cumparate. Anvelopele nu pot fi înlocuite.

Nu se va inapoia contravaloarea comenzii in cazul in care produsele returnate de client nu sunt identice cu cele expediate.

Anvelopele uzate pot fi preluate spre reciclare, in aceeasi cantitate comandata, iar costurile vor fi suportate de client.

LIVRAREA ANVELOPELOR - PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

- Comenzile cu transfer bancar vor fi anulate automat in 48 ore daca plata nu a fost inregistrata!


Produsele cu lipsa de conformitate:

Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a Anvelino.ro.

Anvelopele nu pot fi inlocuite.

Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Anvelino.ro.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.

Raspunderea pentru informatii sau preturi afisate eronat

Pentru erorile de pret ce tin in totalitate de sistemul tehnic, nu ne asumam raspunderea. In acest caz, marvinauto.ro poate sa-si rezerve dreptul de a refuza onorarea comenzii si livrarea produsului, daca eroare de pret, ce tine de sistemul tehnic, este disproportionata in raport de pretul real al produsului. In acest sens, art. 1665 alin 2 din Codul Civil precizeaza ca, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la vanzare.

In eventualitatea in care, dintr-o eroare informatica, o comanda nu este inregistrata si nu ajunge in sistemul nostru, nu ne asumam raspunderea si produsele din acea comanda nu vor fi livrate.

În situația în care un preț afișat este incorect din cauza unei unei erori de sistem, și V&M International Shop SRL acceptă în mod eronat comanda la acest preț, cumpărătorul se obligă să plătească diferența dintre prețul inițial comunicat și valoarea reală a produsului. Această clauză se aplică imediat după identificarea greșelii și comunicarea acesteia către cumpărător. V&M International Shop SRL se angajează să informeze cumpărătorul despre prețul corect și diferența de sumă care trebuie achitată în cel mai scurt timp posibil, pentru a asigura transparență și corectitudine în procesul de cumpărare.

Modificarea preturilor prezente pe site

V&M International SHOP SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site la orice moment, in functie de preturile de la furnizori, campanii de marketing si alte promotii. Pretul platit de client este cel afisat la momentul achizitiei.

Refacturarea comenzilor

In cazul in care comanda este finalizata, modificarea datelor de facturare presupune emiterea unei facturi storno pentru factura initiala si emiterea unei noi facturi. Pentru solicitarea refacturarii va rugam sa trimiteti email noile datele de facturare cat si numarul de comanda: info@anvelino.ro. Refacturarea este posibila doar in varianta persoana fizica catre persoana juridical. Operatiunea de refacturare poate fi facuta doar in cursul lunii in care a fost emisa facture initiala. Nu se fac refacturari in perioada Black Friday si in perioadele foarte aglomerate (sezon iarna/vara).

Stocuri la limita

Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi în cazul stocurilor la limita.

TAX FREE

Tax Free nu se aplica comenzilor on-line.

Cum livram?

Pentru a intra in posesia produselor achizitionate de pe Anvelino.ro iti punem la dispozitie urmatoarele modalitati:

Livrarea rapidă, oriunde în țară, în aria de acoperire FanCourier!

La Anvelino, produsele sunt livrate în termen de 2-3 zile, oriunde in țară, în aria de acoperire FanCourier*. 
Vezi lista completă aici. (exceptie pot face comenzile de pe stoc extern)**

Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire FAN Courier taxa de livrare suplimentara va fi calculata si adaugata la costul transportului din comanda.

Valoarea maxima a rambursurilor incasate de curier este 5000 ron - persoana jurdica si 10000 ron - persoana fizica (conform legii 70/2015).

Costuri de transport:

– 42 LEI (TVA inclusă) pentru 1 Anvelopa sau janta de turisme, 4×4 si SUV-uri;

– Transport GRATUIT pentru 2 sau mai multe Anvelope de turisme, 4 x 4 si SUV-uri *;

* Transportul Gratuit se ofera doar in aria de acoperire FAN COURIER (Vezi lista completă aici). In cazul in care se doreste livrarea in afara arieri de acoperire Fan Courier, se adauga taxa de KM extra - 30 LEI.

** În situațiile speciale, cum ar fi: campaniile cu vânzări semnificative (Black Friday, Cyber Monday, sărbători de iarnă, șamd), vreme nefavorabilă, condiții meteo extreme, produsele pot întârzia, din cauza firmelor de curierat care nu pot livra produsele în condiții normale. Apelăm la înțelegerea dumneavoastră în aceste condiții. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierea livrarilor din cauza firmelor de curierat.

Ne rezervam dreptul de a solicita plata in avans pentru anumite comenzi (sume mari care depasesc plafoanele de plata, cantitati mari, etc).

Pentru comenzile care se doresc a fi redirectionate la alta adresa dintr-o localitate diferita decat cea initiala se mai percepe inca un cost de transport

Anvelopele uzate pot fi preluate spre reciclare, in aceeasi cantitate comandata, iar costurile vor fi suportate de client.

Pentru comenzile care se doresc a fi redirectionate la o adresa dintr-o localitate diferita decat cea initiala se percepe  cost de transport dupa cum urmeaza:

– 42 LEI (TVA inclusă) pentru 1 Anvelopa sau janta de turisme, 4×4 si SUV-uri;

– 56 LEI (TVA inclusă) pentru 2 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

– 69 LEI (TVA inclusă) pentru 3 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

– 92 LEI (TVA inclusă) pentru 4 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

- Suplimentar cate 23 LEI pentru fiecare anvelopa ce depaseste pragul de 4 anvelope (se aplica doar daca se depasesc 4 anvelope - Ex: la 6 anvelope comandate, transportul total este de 138 LEI)

- Suplimentar, in functie de indicii de greutate:

Pentru Indicii de Greutate intre 100 - 112: 8 lei in plus
Pentru Indicii de Greutate intre 113 - 121: 10 lei in plus

ANVELOPE CAMIOANE & AGRO:

La prețul afișat se adaugă costul de transport în funcție de greutatea anvelopei - acesta se va comunica la momentul confirmării comenzii.

Comenzile pentru anvelopele camioane sau agro-industriale trebuie achitate in avans prin card on-line sau ordin de plata.

LIVRAREA ANVELOPELOR - PLATA PRIN TRANSFER BANCAR

- Comenzile cu transfer bancar vor fi anulate automat in 48 ore daca plata nu a fost inregistrata!