lcp
Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
186 lei 684 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope KORMORAN - Iarna, Vara, All season

Anvelope KORMORAN - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope KORMORAN - 260 produse

Anvelope Kormoran – caracteristica principală: durabilitatea

Anvelopele Kormoran oferă o combinație perfect echilibrată între performanță și durabilitate. Sunt create cu grijă pentru a oferi o aderența excelență, putând fi manevrate precis pe orice tip de drum. Încrederea și stabilitatea sunt aspectele care îți

permit să fii liniștit atunci când conduci pe ploaie sau soare foarte puternic.

Dacă ar fi să caracterizezi anvelopele Kormoran printr-un singur cuvânt, acesta ar fi durabilitate. Asta se vede prin faptul că fac față solicitărilor drumurilor – adică denivelări, gropi, pietriș sau bălți. Faptul că sunt rezistente la uzură le face să fie o alegere foarte bună pentru orice tip de autoturism.

Cauciucuri Kormoran – modele eco-friendly, pentru orice sezon

Printre factorii care diferențiază cauciucurile Kormoran de altele se află sustenabilitatea. Ele sunt fabricate din materiale ecologice în care s-au înglobat tehnologii ce fac aceste anvelope să fie prietenoase cu mediul. Prin urmare, impactul negativ asupra acestuia este redus.

Cauciucurile Kormoran sunt proiectate pentru a face față cu brio cerințelor sezonului. Anvelopele de vară au o aderență excelentă pe carosabilul uscat și evacuează eficient apa, în cazul în care ploaia te urmărește. Anvelopele de iarnă surprind cu tehnologii de ultimă generație care asigură o foarte bună tracțiune pe drumuri cu zăpezi, polei sau îngheț. Banda de rulare are un design special, lucru care aduce un plus pentru acest anotimp.

Calitatea și performanța anvelopelor all season au fost și ele testate, dovedindu-se faptul că pneurile Kormoran au fost fabricate la cele mai înalte standarde de producție. Și pentru că siguranța și calitatea sunt valorile noastre, am ales să-ți punem la dispoziție o serie de astfel de anvelope. Alege ce este mai potrivit pentru mașina ta.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 260 produse