lcp
Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope 185/65 R15 - Iarna, Vara, All season

Anvelope 185/65 R15 - Iarna, Vara, All season - nu-i greu să le alegi

Faptul că știi deja dimensiunea anvelopelor recomandată - 185/65 R15 înseamnă muncă pe jumătate făcută. Ai dimensiunea, ai și sezonul pentru care este nevoie de ele. Dacă drumurile-s grele și condițiile de șofat extreme, rămâi pe anvelope de vară vara, anvelope de iarnă iarna...

Anvelope 185/65 R15 - Iarna, Vara, All season - nu-i greu să le alegi

Faptul că știi deja dimensiunea anvelopelor recomandată - 185/65 R15 înseamnă muncă pe jumătate făcută. Ai dimensiunea, ai și sezonul pentru care este nevoie de ele. Dacă drumurile-s grele și condițiile de șofat extreme, rămâi pe anvelope de vară vara, anvelope de iarnă iarna. Anvelopele all season te scutesc de schimbul între sezoane, dar nu pot egala performanțele cauciucurilor clasice, de sezon, în situații dificile.

Alte câteva criterii te vor ajuta să alegi conștient. Dintre ele, importante sunt marcajul DOT, care este anul de fabricație al pneului, indicele de încărcare și indicele de viteză și marcajul M+S (regăsit pe anvelope de iarnă și anvelope all season), care indică performanța în condiții grele, pe noroi și zăpadă. Toate anvelopele de dimensiunea 185/65 R15 din site-ul nostru au aceste detalii, plus altele, trecute în specificații și în descrierea produsului. Sunt acolo și informații despre producător, care justifică prețul - de buget sau mediu-ridicat pentru modelele premium.

Anvelope 185/65 R15 pentru ambele sezoanele, cu DOT nou și recent

Anvelino îți aduce cauciucuri în dimensiunea 185/65 R15 pentru ambele sezoane, cald și rece, cu DOT nou și recent. Dacă temperaturile depășesc 7°C, este momentul pentru anvelope de vară. Dacă scad sub 7°C, trebuie înlocuite cu anvelope de iarnă. Găsești la noi zeci de modele, de la branduri diferite, la prețuri accesibile, dar și mai mari. Dacă vrei să investești în mașină ta, începe cu cauciucurile. Schimbă-le cu unele noi de la Anvelino!

Mai multe

Anvelope 185/65 R15 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 185/65 R15 - Iarna, Vara, All season - 367 produse

per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 367 produse
Articole recente