lcp
Caută după dimensiuni
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
161 lei 995 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope NEXEN - Iarna, Vara, All season

Anvelope NEXEN - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope NEXEN - 568 produse

Anvelope Nexen - experiența auto care face diferența

Compania coreeană Nexen a fost fondată în 1942, iar timp de aproape opt decenii aceasta a furnizat anvelope de calitate, la prețuri

atractive pentru șoferii din întreaga lume. Pe lângă cele 3 fabrici de producție în Coreea de Sud și China, brandul deține o rețea globală de cercetare și dezvoltare cu scopul de a crea anvelope performante pentru diverse tipuri de autoturisme. La Anvelino, te întâmpinăm cu o gamă bogată de cauciucuri Nexen, disponibile în mai multe dimensiuni și prezintă diferite specificații. De la anvelopele 195/65 R15 extrem de fiabile și potrivite pentru mașini de oraș, până la anvelopele 235/45 R17 pentru SUV-uri și mașini 4x4, care au o durabilitate deosebită, aici vei putea găsi modelul Nexen de pneu potrivit pentru vehiculul tău.

Nexen - anvelope create pentru siguranța și confortul șoferilor moderni

În magazinul nostru, oferim clienților anvelope Nexen de ultimă generație, dar și un nivel înalt de servicii orientate către dorințele și nevoile acestora. Astfel, vei putea fi sigur că modelele alese de la Nexen de anvelope sunt potrivite atât pentru autovehiculul tău, cât și pentru tine, ca șofer. De exemplu, echipa noastră de experți te va putea ajuta să alegi corect anvelopele all season, în funcție de anumite caracteristici esențiale precum fiabilitatea, longevitatea, zgomotul emis, bugetul stabilit etc. Totodată, gama de anvelopele de vară și anvelope de iarnă se reînnoiește permanent cu noi modele și tehnologii care le asigură o mai bună rezistență în condiții meteorologice neprielnice, dar și un confort sporit în cazul călătoriilor de lungă durată. Profită acum de produsele disponibile la prețuri competitive și bucură-te de o nouă experiență de condus cu un cauciuc Nexen!

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 568 produse