Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
167 lei 2502 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope SAVA - Iarna, Vara, All season

Anvelope SAVA - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope SAVA - 105 produse

Anvelope Sava - perfecte pentru călătorii în siguranţă împreună cu familia

Anvelopele Sava se remarcă datorită tehnologiei Goodyear pe care o au la bază şi pentru că sunt produse în Europa într-un mod revoluţionar şi calitativ. De aceea, dacă îţi doreşti pentru maşina ta un set de cauciucuri Sava, ai garanţia că toate călătoriile împreună cu familia se vor desfăşura în deplină siguranţă şi confort. Cu o eficienţă de frânare ridicată, un consum optim de combustibil, un nivel redus de zgomot în timpul condusului şi multe alte caracteristici, care indică performanţa şi longevitatea oricărui pneu sau cauciuc Sava, fac din aceste anvelope echipamentul ideal pentru maşina ta. Verifică în cartea tehnică a maşinii tale care sunt dimensiunile recomandate şi alege din oferta magazinului nostru online, anvelino.ro, anvelopele auto Sava de înaltă calitate.

Cauciucuri Sava - calitate şi performanţă ridicate, chiar şi în cele mai dificile condiţii meteorologice şi de drum

Cauciucurile Sava sunt proiectate să reziste în orice condiţii meteorologice şi de drum, menţinându-şi atât calitatea, cât şi performanţa. Brandul Sava produce cauciucuri adaptate fiecărui anotimp şi stil de condus. Aşadar, acum poţi să beneficiezi şi tu de avantajele oferite de anvelopele de iarnă, când carosabilul este acoperit de polei, zăpadă sau gheață, deoarece vei putea să conduci şi să efectuezi diverse manevre în siguranţă. Pentru călătoriile din timpul verii este recomandat să le înlocuieşti cu anvelopele de vară, acestea fiind concepute special pentru menţinerea stabilităţii şi manevrabilităţii în condiţii de temperaturi ridicate şi asfalt încins sau uscat.

Orice cauciuc Sava poate fi montat cu uşurinţă. Însă, dacă îţi doreşti un set de anvelope potrivit pentru orice anotimp, care să aibă toate caracteristicile esenţiale, fără a mai fi necesar să îl înlocuieşti în funcţie de sezon, poţi alege anvelopele all season din gama de cauciucuri Sava disponibilă pe site-ul nostru, anvelino.ro, la un raport calitate-preţ excelent.

Mai multe...
per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 105 produse