lcp
Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
202 lei 742 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope LAUFENN - Iarna, Vara, All season

Anvelope LAUFENN - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope LAUFENN - 688 produse

Pe Anvelino.ro, suntem mândri să vă prezentăm brandul Laufenn, reprezentantul inovației și al calității în industria anvelopelor. Cauciucurile Laufenn, parte a renumitului grup Hankook , își propun să ofere soluții echilibrate, combinând performanța de încredere cu

valoarea excepțională. Indiferent de condițiile de drum sau de vreme, anvelopele Laufenn sunt proiectate să întâmpine nevoile diversificate ale șoferilor moderni, oferind un confort optim și siguranță sporită la volan.

Cu un portofoliu care include cauciucuri vara 205 55 r16 Laufennanvelope all season și Laufenn 205 55 r16 iarna , producătorul este dedicat să răspundă provocărilor oricărui sezon cu tehnologii avansate și designuri inovatoare. Alegând acest producator de pe Anvelino.ro, aveți acces la o gamă care reflectă expertiza extensivă în ingineria anvelopelor - toate acestea la prețuri care nu compromit calitatea.

Fie că vă îndreptați spre o aventură off-road sau că navigați prin traficul urban, anvelopele Laufenn 195 65 r15 sunt alegerea inteligentă pentru cei care caută performanță fără a afecta bugetul. De asemenea în oferta noastră veți găși și dimensiunea populară Laufenn 225 45 r17.

Debica vs Laufenn

Atunci când vine vorba de alegerea anvelopelor potrivite pentru autoturisme precum Toyota Rav4 sau Kia Sportage, șoferii se pot găsi adesea în dilema de a alege între Laufenn 215 70r16 și Debica 225 65 r17, două branduri care oferă calitate și performanță la prețuri accesibile. Debica, cu rădăcini adânc înfipte în tradiția poloneză de fabricație a anvelopelor, este cunoscută pentru durabilitatea și fiabilitatea sa, fiind o opțiune solidă pentru cei care caută anvelope rezistente la uzură și la variații climatice.

Pe de altă parte, Laufenn, o marcă a producătorului Hankook, își propune să combine cele mai recente tehnologii cu un design practic, oferind anvelope versatile, ideale pentru șoferii moderni care aperciază performanța echilibrată și un stil de conducere confortabil. În timp ce Debica poate fi preferată pentru robustețea sa clasică, Laufenn 225 55 r17 este alegerea celor care doresc anvelope adaptabile, gata să facă față provocărilor dinamice ale drumului. Pentru conducătorii de vehicule de oraș Laufenn 165 70 r14 este alegerea ideeala cu raport preț-calitate imbatabil

Recomandarea Anvelino

La Anvelino, recomandăm cu încredere anvelopa iarna Laufenn fit 195 65 r15 91t pentru cei care caută un echilibru perfect între calitate și preț. Acest model oferă o aderență remarcabilă și un răspuns precis la direcție pe drumuri acoperite de zăpadă sau gheață, datorită designului său sofisticat al benzii de rulare și compoziției optimizate a cauciucului.

Acest model este proiectat pentru a asigura siguranță și control, oferind în același timp confort și o experiență de condus liniștită în condiții de iarnă. Cu indicele de viteză T, această anvelopă este capabilă să suporte viteze de până la 190 km/h, asigurând performanță și fiabilitate.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 688 produse