lcp
Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
Run flat
XL
Pret
280 lei 2455 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope NOKIAN - Iarna, Vara, All season

Anvelope NOKIAN - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope NOKIAN - 377 produse

Anvelope Nokian – performanță de top pentru drumuri line și sigure

Brandul Nokian este unul cunoscut în industria anvelopelor. Investiția constantă în cercetarea și dezvoltarea celor mai

bune și eficiente tehnologii face ca aceste cauciucuri să ofere performanțe foarte bune în orice condiții. Drumurile curate sau nu, cu zăpadă sau gheață sunt drumurile pe care anvelopele Nokian se adaptează foarte bine, fiind foarte stabile la viraje.

Totodată, pneurile Nokian au o durata de viață mare, rezistă la uzură și nu se deteriorează deloc ușor. Astfel, te poți bucura de performanța lor ridicată pe o perioadă lungă de timp, fără să îți faci griji.

Nokian – anvelope pentru siguranța supremă pe șosele

Anvelopele Nokian sunt special proiectate pentru siguranța ta. Oferă cel mai înalt nivel de siguranță. Tehnologiile folosite în pneurile Nokian, cum ar fi sistemul de frânare foarte sigur și precis, fac ca anvelopele de iarnă, dar și cele de vară, să asigure o excelentă aderență pe șosea, indiferent de suprafața drumului – umedă sau uscată. De asemenea, dacă distanța de frânare este una foarte scurtă, poți să stai liniștit, deoarece cauciucurile Nokian nu te lasă la greu. Fac față acestei provocări tocmai datorită aderenței foarte bune și te lasă să fii, în continuare, stăpân pe controlul mașinii.

Atat în cazul anvelopelor de vară, cât și la cele de iarnă sau la anvelopele all season, sunt folosite tehnologii care ajută la reducerea rezistenței la rulare, ceea ce are o consecință pozitivă: eficiența combustibilului este mai mare și, astfel, se economiseste consumul de motorină sau benzină.

Pe site îți poți alege modelul de anvelope Nokian potrivite mașinii tale. Bucură-te de drumuri în siguranță, oriunde te-ar purta acestea!

Read more
per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 377 produse