Caută după dimensiuni
Latime
Inaltime
Diametru
Anotimp
Producator
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Run flat
XL
C
Pret
165 lei 8925045 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope All Season

Anvelopa all season - o soluție de compromis și o alternativă pentru șoferi

Deși sunt considerate, în mod nejustificat, ca având performanțe mai slabe decât anvelopele de vară sau, mai ales față de anvelopele de iarnă, cauciucurile mixte sau cauciucurile sau anvelopele 4 anotimpuri - așa cum mai pot fi denumite uneori pneurile all season - au caracteristici excelente și parametri tehnici care ar putea să întreacă, uneor...

Deși sunt considerate, în mod nejustificat, ca având performanțe mai slabe decât anvelopele de vară sau, mai ales față de anvelopele de iarnă, cauciucurile mixte sau cauciucurile sau anvelopele 4 anotimpuri - așa cum mai pot fi denumite uneori pneurile all season - au caracteristici excelente și parametri tehnici care ar putea să întreacă, uneori, chiar și unele modele din categorii specifice de sezonalitate.

Un set de anvelope noi all season trebuie alese în funcție de dimensiunile jantelor cu care este dotată mașina ta. Dacă ai dificultăți în a alege un model bun de gume all season, consultanții noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi și indicații tehnice pentru a fi sigur că ai ales produsul potrivit pentru marca și modelul mașinii tale. Desigur, înaintea alegerii unor cauciucuri pentru toate sezoanele ar trebui să verifici manualul de utilizare al autovehiculului unde producătorul specifică mărimea anvelopelor recomandate. Apoi, te poți orienta după specificațiile tehnice ale anvelopelor pentru toate sezoanele în ceea ce privește sarcina maximă, limitele de viteză și performanțele acestora.

Cauciucuri all season pentru confort în utilizarea mașinii

Anvelopele mixte pentru patru anotimpuri oferă un grad ridicat de confort șoferilor care nu se mai văd nevoiți să schimbe, la trecerea fiecărui sezon, gumele roților mașinii scăpând astfel de un efort fizic și financiar. Desigur, nu trebuie uitat că, și în acest caz, cauciucurile auto all season trebuie rotite în mod regulat după parcurgerea unor distanțe de cca 10.000 Km pentru a le asigura o uzură uniformă.

Mai multe

Cauciucuri All Season - produse incepand de la

Anvelope All Season - 3233 produse

per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 3233 produse
Articole recente