lcp
Caută după dimensiuni
Latime
Inaltime
Diametru
Anotimp
Producator
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Run flat
XL
C
Pret
214 lei 11900020 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelope SUV

per pagină

Anvelope pentru SUV, ideale pentru mașina ta

Mașinile SUV sunt o categorie specială de autoturisme care garantează confortul în deplasare și impresionează prin stabilitatea lor. Pentru ca un SUV să fie mereu stabil la drum, este important să dispună de anvelope de calitate, iar anvelopele SUV 4x4 potrivite sunt cele pe care le alegi în conformi...

Anvelope pentru SUV, ideale pentru mașina ta

Mașinile SUV sunt o categorie specială de autoturisme care garantează confortul în deplasare și impresionează prin stabilitatea lor. Pentru ca un SUV să fie mereu stabil la drum, este important să dispună de anvelope de calitate, iar anvelopele SUV 4x4 potrivite sunt cele pe care le alegi în conformitate cu dimensiunile modelului mașinii tale. În gama noastră găsești mereu anvelope pentru SUV potrivite, pe care le poți tria și în funcție de indicii de aderență, viteză sau consum.

Siguranța în deplasare este influențată la SUV-uri și de gradul în care anvelopele sunt potrivite pentru anumite condiții meteorologice. La noi găsești anvelope all season, pe care le poți utiliza pe tot parcursul anului, precum și modele performante de anvelope de vară și anvelope de iarnă. Pentru a te asigura că mașina ta este stabilă în orice circumstanțe și că respecți și legea cu privire la pneuri, folosește cauciucuri pentru SUV de calitate, precum cele disponibile pe Anvelino.ro.

Cauciucuri pentru SUV de calitate, de la branduri renumite

Pe lângă dimensiunile și sezonalitatea anvelopelor, trebuie să alegi pneurile potrivite și din punct de vedere al calității acestora. Pe site-ul nostru găsești anvelope de SUV-uri produse de branduri renumite.

De pe Anvelino.ro poți comanda online jante pentru autoturism, precum și cauciucuri pentru alte tipuri de autovehicule. Aici găsești anvelope autoutilitare, precum și anvelope camioane. Alege să comanzi online produsele noastre, iar dacă ai nevoie de suport tehnic, îți putem oferi consultanță prin telefon sau prin serviciul de chat virtual!

Mai multe

Anvelope SUV - produse incepand de la

Anvelope SUV - 5923 produse

S-au afișat 1 - 12 din 5923 produse
Articole recente