lcp
Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season

per pagină

Anvelope 225 55 R17 - Iarna, Vara, All season - performață și siguranță garantate

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri versatile pentru călătoriile tale și care să-ți ofere cele mai bune standarde de siguranță te invităm să descoperi oferta noastră variată de cauciucuri 225 55 R17. Aceste modele sunt potrivite pentru autoturisme, camioane și SU...

Anvelope 225 55 R17 - Iarna, Vara, All season - performață și siguranță garantate

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri versatile pentru călătoriile tale și care să-ți ofere cele mai bune standarde de siguranță te invităm să descoperi oferta noastră variată de cauciucuri 225 55 R17. Aceste modele sunt potrivite pentru autoturisme, camioane și SUV-uri care rulează pe roți de 17 inchi. Mulți șoferi aleg din această gamă tipul de anvelope all season datorită avantajelor oferite față de omologii lor standard.

Compusul special de cauciuc îi oferă acestui tip de anvelopă o performanță bună pe tot parcursul anului și o viață mai lungă a benzii de rulare, fiind de asemenea mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. La magazinul online Anvelino îți oferim și anvelope de performanță. Anvelopele 225 55 r17 all season sunt special concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de condus, oferind o tracțiune mai bună în cazul virajelor și opririlor chiar și în condiții meteorologice extreme.

Cauciucuri 225 55 R17 - alege conștient pentru autovehiculul tău

Întreținerea și înlocuirea anvelopelor la timp este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a-ți menține vehiculul în siguranță și 100% funcțional. Dacă îți dorești să îmbunătățești manevrabilitatea și dinamica de conducere a mașiniii tale, apelează acum la produsele de calitate de la Anvelino. Pe lângă colecția noastră de anvelope 225 55 r17 vara, te invităm să descoperi și alte modele populare de 17 inch precum anvelopele 225 45 R17 și 215 50 r17, care au un benzi de rulare și raport de înălțime mai mici.

Pe lângă caracteristicile mașinii și stilul de condus, contează foarte mult și clima zonei în care călătorești. Astfel, îți punem la dispoziție anvelopele de iarnă și anvelopele de vară de la branduri recunoscute în industrie, precum 225 55 r17 Continental, Dunlop, Goodyear, 225 55 r17 Tigar sau alte oferte. Răsfoiește oferta noastră de anvelope și alege întotdeauna anvelopele care combină confortul, durabilitatea, stabilitatea și tracțiunea pe orice tip de vreme.

Anvelopele vara 225 55 r17, cauciucurile iarna 225 55 r17 sau anvelope all season 225 55 r17 sunt esentiale performanța optimă și siguranța autovehiculului tău în funcție de sezon.Utilizarea anvelopelor corespunzătoare sezonului nu numai că îmbunătățește performanța de conducere, dar contribuie și la prelungirea duratei de viață a cauciucurilor, asigurând o uzură uniformă și reducând necesitatea înlocuirii frecvente. Alegând anvelopele adecvate, șoferii pot beneficia de o experiență de condus mai sigură, mai confortabilă și mai eficientă, indiferent de capriciile vremii.

Mai multe

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season - 369 produse

S-au afișat 1 - 12 din 369 produse
Articole recente