Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season - performață și siguranță garantate

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri versatile pentru călătoriile tale și care să-ți ofere cele mai bune standarde de siguranță te invităm să descoperi oferta noastră variată de anvelope 255/55R17. Aceste modele sunt potrivite pentru autoturisme, camioane și SUV-...

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season - performață și siguranță garantate

Dacă ești în căutarea unor cauciucuri versatile pentru călătoriile tale și care să-ți ofere cele mai bune standarde de siguranță te invităm să descoperi oferta noastră variată de anvelope 255/55R17. Aceste modele sunt potrivite pentru autoturisme, camioane și SUV-uri care rulează pe roți de 17 inchi. Mulți șoferi aleg din această gamă tipul de anvelope all season datorită avantajelor oferite față de omologii lor standard. Compusul special de cauciuc îi oferă acestui tip de anvelopă o performanță bună pe tot parcursul anului și o viață mai lungă a benzii de rulare, fiind de asemenea mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. La Anvelino îți oferim și anvelope de performanță. Aceste produse sunt special concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de condus, oferind o tracțiune mai bună în cazul virajelor și opririlor chiar și în condiții meteorologice extreme.

Cauciucuri 225/55 R17 - alege conștient pentru autovehiculul tău

Întreținerea și înlocuirea anvelopelor la timp este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a-ți menține vehiculul în siguranță și 100% funcțional. Dacă îți dorești să îmbunătățești manevrabilitatea și dinamica de conducere a mașiniii tale, apelează acum la produsele de calitate de la Anvelino. Pe lângă colecția noastră de anvelope 225/55 R17, te invităm să descoperi și alte modele populare de 17 inch precum anvelopele 225/45 R17 și 205/40 R17, care au un benzi de rulare și raport de înălțime mai mici. Pe lângă caracteristicile mașinii și stilul de condus, contează foarte mult și clima zonei în care călătorești. Astfel, îți punem la dispoziție anvelopele de iarnă și anvelopele de vară de la branduri recunoscute în industrie, precum Hankook, Dunlop, Goodyear și mulți alții. Răsfoiește oferta noastră de anvelope și alege întotdeauna anvelopele care combină confortul, durabilitatea și tracțiunea pe orice tip de vreme.

Mai multe

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season - 242 produse

per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 242 produse
Articole recente