lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Depozitele pentru anvelope, lux sau metodă ingenioasă de a economisi bani la bugetul personal? - Cine se ocupă de starea anvelopelor în extrasezon?

Depozitele pentru anvelope, lux sau metodă ingenioasă de a economisi bani la bugetul personal? - Cine se ocupă de starea anvelopelor în extrasezon?

Depozitele pentru anvelope, lux sau metoda ingenioasa de a economisi bani la bugetul personal- Cine se ocupa de starea anvelopelor in extrasezon

 

Depozitele pentru anvelope și condițiile privind stocarea acestora în extrasezon alcătuiesc o condiție esențială pentru a putea beneficia de funcționalitatea și performanța cauciucurilor și sezonul următor. Păstrarea anvelopelor în locuință reprezintă o practică la care apelează anumite persoane din rațiuni financiare. În realitate, acest obicei te predispune unei risipe de timp, spațiu și mai ales de bani. În următorul articol vei descoperi exact și de ce. În plus, spațiile personale nu dispun de temperatură constantă, fapt care afectează performanța anvelopelor, făcându-le chiar să devină inutilizabile în sezonul următor.  

 

Trecând rapid în revistă avantajele acestor piese auto, mai rămâne doar de stabilit de ce este atât de important să acorzi atenție specială depozitelor sau hotelurilor pentru stocarea anvelopelor. 

 

Cuprins: 

  1. Depozite pentru anvelope iarna sau cum să economisești bani și să beneficiezi de anvelope în perfectă stare pentru următorul sezon 

  2. Hotel pentru anvelope – Ce trebuie să știi despre procedura de primire în gestiune a anvelopelor? 

  3. Depozitarea cauciucurilor în hoteluri – Condiții de stocare generale sau cum arată ‘’o zi din viața anvelopelor’’ la hotel? 

 

Depozite pentru anvelope iarna sau cum să economisești bani și să beneficiezi de anvelope în perfectă stare pentru următorul sezon

Depozitele pentru anvelope se numără printre cele mai inteligente investiții pentru mașina ta, motiv pentru care îți vei mulțumi singur mai târziu. Să schimbi anvelopele de la un sezon la altul este un ‘’must’, legea impune acest lucru, deci trebuie să te adaptezi să găsești un spațiu dedicat acestui scop.  

Depozite pentru anvelope-Desprindere roata masina

 

Fie că optezi pentru boxă, debara, fie pentru garaj, etc., cert este că, locul respectiv trebuie să asigure un mediu uscat, ferit de umezeală și îngheț, astfel încât durabilitatea materialelor să nu fie în nici un fel afectată. Un depozit pentru anvelope este proiectat special să garanteze stocarea anvelopelor de vară, iarnă sau all season, la condiții de temperatură și nivel de umiditate adecvate. În acest fel ești liniștit că aceste componente se conservă ca noi pentru toată perioada în care au fost scoase din uz. 

 

  • Mai mult spațiu disponibil și efort zero 

Serviciile de depozitare și păstrare a anvelopelor includ manevrarea și transportul acestora până la hotel și retur. Greutatea acestora nu este deloc neglijabilă, deci dacă se ivește ocazia să facă altcineva în locul tău acest lucru, atunci profită! Spațiul din boxa sau garajul tău nu este nelimitat, iar anvelopele au dimensiuni semnificative care astfel îți vor fura din suprafață. Ai putea ocupa boxa respectivă cu lucruri de care momentan nu te folosești și pe care depozitându-le undeva reușești să câștigi spațiu suplimentar în locuință. 

 

  • Primești asigurare pentru depozitarea în condiții excelente 

 

În schimbul serviciului privind depozitarea cauciucurilor primești asigurare, deci riscul ca acestea să se deterioreze pe parcursul sezonului este aproape redus la zero. În caz contrar ești despăgubit pentru daunele suferite. Condiții optime de stocare, asigurare și despăgubiri pentru eventuale daune – atuuri imposibil de obținut dacă te ocupai personal de păstrarea anvelopelor, nu-i așa? 

 

  • Mediu ideal pentru longevitatea anvelopelor 

 

Când lași treaba pe mâna profesioniștilor, beneficiezi de avantaje până la cel mai mic detaliu. Hotelurile pentru anvelope și-au câștigat popularitatea grație condițiilor exemplare pentru depozitarea corectă a anvelopelor. Așa este exclus riscul ca acestea să fie expuse la temperaturi excesive, UV, umiditate crescută, sau îngheț și alte pericole existente în majoritatea spațiilor de depozitare provizorii. 

 

Stocarea anvelopelor respectă procedura generală specificată de către producătorii de anvelope. Depozitele și hotelurile de anvelope pentru vară și iarnă permit stocarea inclusiv a anvelopelor cu jante în condiții corecte. 

 

  • Servicii de curățare și evaluare a stării anvelopelor la nivel superior 

 

Depozitarea cauciucurilor într-o manieră profesionistă începe cu grija amănunțită față de aceste componente indispensabile pentru tine și mașina personală. Primul pas vizează curățarea și îngrijirea profesională și eliminarea corpurilor străine blocate cu ajutorul echipamentelor avansate care nu afectează structura și materialele cauciucurilor.  

2.Hotel pentru anvelope – Ce trebuie să știi despre procedura de primire în gestiune a anvelopelor?

Fiecare hotel pentru anvelope are în vedere o procedură specifică privind primirea în gestiune a cauciucurilor de la beneficiari. Care sunt pașii comuni acestor proceduri? 

  • Clientul sună pentru a programa o întâlnire cu echipa în vederea preluării și transportului anvelopelor către depozit; 

  • Echipa procedează la evaluarea cauciucurilor și ulterior se întocmește o fișă în care se notează următoarele date: adâncimea canelurilor, grosimea, dimensiunea, verificarea carcasei, inspectarea benzii de rulare, verificarea presiunii în cazul cauciucurilor cu jantă, evaluarea stării jantelor, producătorul, numărul de anvelope, informații privind numărul de mașină și datele de identitate ale proprietarului mașinii; 

  • Ultima etapă se încheie cu semnarea contractului pentru depozitarea roților auto și eliberarea facturii; 

  • Se va face transportul anvelopelor către hotel la primirea în gestiune, respectiv înapoi către adresa beneficiarului la momentul predării.
     

3. Depozitarea cauciucurilor în hoteluri – Condiții de stocare generale sau cum arată ‘’o zi din viața anvelopelor’’ la hotel?

Depozitarea anvelopelor se face în spații închise, bine ventilate și acoperite, ferindu-le de intemperii, expunere la soare, soluții toxice sau îngheț. Cauciucurile sunt stivuite pe verticală, la distanță de sol și fără a se suprapune unele cu altele. Așezarea pe verticală reduce riscul ca anvelopele să sufere pierderi de presiune, sau modificări nedorite de formă. 

În cazul anvelopelor montate pe jantă, poziționarea lor se face pe orizontală. 

 

Mașina ta este o investiție pentru care ai economisit și ai făcut sacrificii serioase, deci doar de tine depinde să funcționeze cât mai mult timp. Grija față de mașina ta implică atât alegerea cu atenție a echipamentului corespunzător, cât și optarea pentru depozitele special prevăzute pentru anvelope. Anvelopele sunt componentele cu importanță vitală care condiționează longevitatea autoturismului tău. 

 

Sursa foto: pixabay.com.

Articole recente