lcp
Caută după dimensiuni
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
211 lei 11466 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope FIRESTONE - Iarna, Vara, All season

Anvelope FIRESTONE - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope FIRESTONE - 499 produse

Anvelope Firestone - pentru o experiență de condus fără compromisuri

Anvelopele Firestone sunt o alegere înțeleaptă pentru orice șofer preocupat de siguranța și confortul rutier. Fie că ești în căutarea unor

href="https://www.anvelino.ro/44-vara">anvelope de vară, anvelope de iarnă sau anvelope all-season, gama Firestone îți oferă soluții fiabile și adaptabile pentru toate condițiile de drum. Cu tehnologia lor de vârf și materialele de înaltă calitate, pneurile Firestone asigură o aderență excelentă, indiferent de suprafața pe care circuli. Fie că este vorba de carosabil uscat și fierbinte în timpul verii, drumuri umede sau înghețate în sezonul de iarnă sau o combinație între cele două tipuri de vreme, anvelopele Firestone sunt concepute pentru a face față tuturor provocărilor de pe drum. Cauciucurile Firestone sunt proiectate cu o atenție deosebită la durabilitate și rezistență, oferind astfel o viață lungă și performanțe constante pe parcursul utilizării lor. Indiferent de tipul de condus sau de distanța parcursă, anvelopele Firestone se remarcă prin stabilitate, confort și manevrabilitate, ceea ce asigură o experiență de condus plăcută și în siguranță.

Cauciucuri Firestone - descoperă gama noastră de produse de încredere

Dacă ești în căutarea unor anvelope de vară, Firestone îți oferă modele care asigură o aderență optimă pe suprafețe uscate și umede, rezistență la acvaplanare și o rezistență la rulare redusă, ceea ce contribuie la economia de combustibil. Pentru sezonul rece, Firestone dispune de anvelope de iarnă special concepute pentru a face față frigului, zăpezii și gheții, oferind aderență și tracțiune în condiții dificile de iarnă. Dacă preferi versatilitatea anvelopelor all season, Firestone are soluția perfectă pentru tine. Acestea sunt concepute pentru a face față tuturor condițiilor meteo, combinând aderența optimă în sezonul cald cu tracțiunea și controlul necesare în sezonul rece.

Fie că preferi un pneu Firestone potrivit unui stil de condus sportiv și dinamic, sau ești interesat de un cauciuc Firestone pentru confortul și siguranța zilnică, această marcă de renume își propune să îți ofere performanțe superioare în toate situațiile.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 499 produse