lcp
Caută după dimensiuni
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
Run flat
XL
Pret
203 lei 2576 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope FULDA - Iarna, Vara, All season

Anvelope FULDA - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope FULDA - 282 produse

Anvelope Fulda - partenerul tău de încredere pe orice drum

Fulda este un producător de top în industria anvelopelor, oferind o gamă largă de produse adaptate nevoilor și preferințelor

șoferilor. Cu o experiență îndelungată în domeniu, anvelopele Fulda sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară și performanțele remarcabile în diferite condiții de condus. Acest producător pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de produse, potrivite pentru orice condiții meteo. Fulda produce anvelope de vară concepute pentru a oferi aderență și stabilitate pe drumurile uscate și umede ale sezonului cald. Acestea sunt echipate cu compuși speciali care asigură o aderență optimă, reducând distanța de frânare și oferind manevrabilitate excelentă. Anvelopele de vară Fulda sunt proiectate pentru a face față temperaturilor ridicate, având o rezistență sporită la uzură și o durabilitate crescută. Pentru iernile aspre, anvelopele de iarnă sunt alegerea perfectă, deoarece sunt dotate cu caneluri adânci, care îmbunătățesc tracțiunea și evacuarea rapidă a apei sau zăpezii. Astfel, acestea asigură o aderență sporită și o manevrabilitate sigură, indiferent de condițiile meteo din sezonul rece. Pentru șoferii care preferă versatilitatea pe tot parcursul anului, Fulda oferă și anvelope all season. Acestea sunt concepute pentru a face față atât condițiilor de vară, cât și celor de iarnă moderate.

Cauciucuri Fulda - cea mai bună opțiune pentru echiparea completă a mașinii tale

Cu o experiență vastă în producția anvelopelor, Fulda este sinonim cu performanța, siguranța și durabilitatea. Produsele sunt proiectate cu atenție pentru a oferi performanțe excepționale pe tot parcursul anului. Indiferent dacă este vorba despre anvelope de vară, anvelope de iarnă sau anvelope all-season, aruncă o privire și asupra pneurilor Fulda și alege-ți cauciucul potrivit pentru mașina ta, care să îți asigure drumuri în siguranță, oriunde ai merge.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 282 produse