lcp
Caută după dimensiuni
Latime
Inaltime
Diametru
Anotimp
Producator
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Run flat
XL
C
Pret
157 lei 2218 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelope Autoutilitare

per pagină

Anvelope de autoutilitare, potrivite pentru tot anul

Cauciucurile sunt printre cele mai importante elemente din dotarea oricărui autovehicul. Pentru a putea să circule în siguranță pe drumurile publice, fără a pune în pericol nici ceilalți participanți la trafic, autoutilitarele trebuie să fie și ele dotate cu pneuri de calitate. Dacă ești în c...

Anvelope de autoutilitare, potrivite pentru tot anul

Cauciucurile sunt printre cele mai importante elemente din dotarea oricărui autovehicul. Pentru a putea să circule în siguranță pe drumurile publice, fără a pune în pericol nici ceilalți participanți la trafic, autoutilitarele trebuie să fie și ele dotate cu pneuri de calitate. Dacă ești în căutarea unor anvelope de autoutilitare performante, atunci aici găsești cauciucuri de calitate, de la producători renumiți.

Anvelino.ro te ajută să îți dotezi autovehiculul cu pneurile potrivite, indiferent de anotimp. La noi găsești cauciucuri pentru autoutilitare adaptabile tuturor condițiilor meteo. Pentru perioada sezonului rece, trebuie să montezi pe mașină anvelope de iarnă, în vreme ce modelele de anvelope de vară se pot utiliza doar atunci când nu ninge și nu există pericol de polei sau îngheț. Tot de la noi poți cumpăra și anvelope all season, care se pot folosi pe tot parcursul unui an.

Cauciucuri pentru autoutilitare de calitate, pe diferite mărimi

Dimensiunile anvelopelorproducătorii lor și perioada anului pentru care sunt destinate reprezintă doar câteva criterii în funcție de care poți alege cauciucurile pentru autoutilitară de pe Anvelino.ro. La noi, ai posibilitatea de a selecta astfel de produse pe care dorești să le cumperi și în funcție de diverse criterii, precum indicele de consum, indicele de aderență sau indicele de viteză.

Cumpără online anvelope de autoutilitară de pe Anvelino.ro și beneficiezi de prețuri avantajoase, la cauciucuri de calitate. Pe site-ul nostru găsești și o mulțime de variante de jante pentru mașina ta. Tot de la noi poți comanda și anvelope camioane sau anvelope SUV. Dacă ai nevoie de ajutor la alegerea produselor de pe site, îți stăm la dispoziție cu suport telefonic sau prin chat!

Mai multe

Anvelope Autoutilitare - produse incepand de la

Anvelope Autoutilitare - 2517 produse

S-au afișat 1 - 12 din 2517 produse
Articole recente