lcp
Caută după dimensiuni
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
167 lei 717 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

per pagină

Anvelope TIGAR - Iarna, Vara, All season

Anvelope TIGAR - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope TIGAR - 203 produse

Anvelope Tigar – produse de calitate pentru drumuri în siguranță

Folosirea anvelopelor Tigar te ajută să fii confortabil și să stai relaxat în momentul condusului, din clipa în care ai plecat la drum și până ajungi la destinație. Astfel, atât

anvelopele all season, cât și cele sezoniere vin la pachet cu o mulțime de beneficii.

Nervura longitudinală ce se regăsește pe majoritatea modelelor de cauciucuri Tigar are rolul de a reduce rezistența la rulare. Prin urmare, nu vei mai consuma atât de mult combustibil. Mai mult, ele sunt fabricate din cauciuc cu acid silicic, compus care contribuie foarte mult la rezistența la uzură. Astfel, deși accelerarea și frânarea bruscă par a fi provocatoare pentru pneuri în general, cauciucurile Tigar rezistă cu brio grație materialului. Pentru drumuri umede, anvelopele de iarnă sunt foarte bine făcute deoarece canalele lungi de drenaj asigură evacuarea apei (și a zăpezii atunci când este cazul) și asigură o tracțiune foarte bună.

Cauciucuri Tigar – marca potrivită pentru orice tip de mașină

Indiferent dacă deții un SUV, o mașină de teren, un vehicul comercial sau un autoturism obișnuit, clasic, și vrei să schimbi anvelopele de vara sau de iarnă, brandul Tigar vine cu multe oferte de modele dintre care sigur poți alege ceea ce se potrivește cel mai bine. Printre acestea se numără și opțiunea de anvelope all season, dacă asta este ceea ce cauți.

Chiar dacă tipul mașinii pe care pot fi puse diferă, acestea păstrează aceeași caracteristică importantă: zgomotul redus. Vibrațiile, scârțâitul și alte zgomote care pot apărea în timpul condusului nu vor mai fi sesizabile. Prin urmare, vei putea să acorzi o mai mare atenție la drum fără a fi distras. Caută pe site cel mai bun model pentru tine!

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 203 produse