Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
XL
Pret
169 lei 15770 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope TAURUS - Iarna, Vara, All season

Anvelope TAURUS - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope TAURUS - 289 produse

Anvelope Taurus - durabilitate, eficiență şi manevrabilitate la un alt nivel

Anvelopele Taurus au fost fondate în Ungaria, în anul 1882. În prezent, brandul Taurus produce anvelope de calitate superioară, care sunt fabricate în Europa sub egida companiei mamă, Michelin, încă din anul 1996. Dacă eşti în căutarea unui set de anvelope Taurus adecvate pentru a-ţi oferi siguranţă şi aderenţă pe suprafaţa carosabilului, în orice condiţii meteorologice sau de drum, le poţi găsi şi alege din catalogul disponibil în magazinul nostru online, anvelino.ro. Aici vei descoperi o gamă de cauciucuri Taurus versatile, eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil şi potrivite pentru dimensiunile maşinii tale, la preţuri corecte şi competitive.

Acum este momentul să conduci maşina la un alt nivel, deoarece orice pneu Taurus este conceput să reziste pentru o lungă perioadă de timp, în timp ce îţi asigură aceeaşi calitate, manevrabilitate şi stabilitate în toate călătoriile.

Cauciucuri Taurus - ideale pentru echiparea corespunzătoare a maşinii tale în fiecare anotimp

Cauciucurile Taurus sunt potrivite pentru toate tipurile de maşini, de la autovehicule de mici dimensiuni până la SUV-uri sau maşini 4X4. De aceea, la anvelino.ro ai libertatea de a alege cauciucuri Taurus no, ideale pentru o echipare corespunzătoare a maşinii tale în orice anotimp. Asigură-te că pentru sezonul rece de iarnă nu îţi lipsesc anvelopele de iarnă, proiectate să reziste în cele mai dificile condiţii de drum şi vreme. În sezonul cald, anvelopele de vară sunt perfecte pentru frânări şi viraje sigure, iar anvelopele all season îmbină cu acurateţe specificaţiile celor două tipuri de cauciucuri, atunci când condiţiile meteo sau de drum nu sunt extreme. Alege să-ți echipezi maşina cu seturile de cauciucuri Taurus speciale pentru fiecare anotimp, deoarece anvelopa Taurus înseamnă calitate, stabilitate şi confort.

Mai multe...
per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 289 produse