lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Noua anvelopa de iarna Michelin Alpin 7

Noua anvelopa de iarna Michelin Alpin 7

michelin alpin 7 anvelino.ro

În luna mai a anului 2024, Michelin va lansa noua serie de anvelope de iarnă Michelin Alpin 7. Succedând modelul Michelin Alpin 6, lansat inițial în 2018, Alpin 7 este proiectat pentru a fi mai durabil, este adecvat pentru vehicule electrice și are certificarea M+S și 3PMSF (Three Peaks Mountain Snowflake).

Michelin Alpin 6 vs Michelin Alpin 7 - Care sunt diferențele?

Există multe întrebări despre cum se compară noul Michelin Alpin 7 cu modelul său anterior, Alpin 6. Conform informațiilor furnizate de Michelin, Alpin 7 oferă performanțe superioare în ceea ce privește frânarea pe zăpadă, bazându-se pe teste efectuate de UTAC la cererea Michelin, în nordul Finlandei (Mellatracks), în decembrie 2023.

Noile cauciucuri iarna Michelin se mândresc, de asemenea, cu o accelerație îmbunătățită față de Alpin 6, bazându-se pe aceleași teste din decembrie 2023.

Per ansamblu, testele indică faptul că Alpin 7 aduce îmbunătățiri semnificative în următoarele domenii comparativ cu Alpin 6:

  • Frânare și aderență îmbunătățite

  • Consum de energie/carburant redus

  • Un model nou direcțional al benzii de rulare ce oferă aderență și performanță îmbunătățite pe zăpadă

  • Un model evolutiv al benzii de rulare pentru performanță de lungă durată

Noua tehnologie Michelin Alpin 7

anvelopa de iarna michelin alpin 7

Michelin Alpin 7 a fost dezvoltat pentru a oferi șoferilor o aderență îmbunătățită în condiții de frig. Noua tehnologie a anvelopelor de iarnă de la Michelin face un salt semnificativ înainte, cu un nou amestec de cauciuc proiectat pentru temperaturi scăzute. Acest amestec asigură o aderență puternică pe drum, ajutând șoferii să controleze mai eficient vehiculul în timpul accelerării, frânării și în viraje.

Michelin Alpin 7 dispune de noi caneluri care apar pe măsură ce anvelopa se uzează, asigurând că performanța nu scade odată cu trecerea timpului, în special pe zăpadă. Ultima versiune include mai multe lamele - mici tăieturi în banda de rulare - care furnizează aderență suplimentară pe drumuri înghețate.

Modelul direcțional al benzii de rulare ajută la menținerea controlului în condiții de iarnă, reprezentând o îmbunătățire majoră în materie de siguranță și demonstrând cum tehnologia modernă a anvelopelor contribuie la crearea unor pneuri mai sigure pentru șoferi.

Pentru zilele când zăpada și gheața încep să se topească, designul benzii de rulare a anvelopei este gândit pentru a evacua rapid și eficient apa de pe suprafața drumului, reducând considerabil riscul de acvaplanare pe carosabile umede.

Ce dimensiuni vor fi disponibile pentru noul model Michelin Alpin 7?

Noul model Michelin Alpin 7 va fi disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, astfel încât să se potrivească unei game largi de vehicule, de la mașini mici de oraș la SUV-uri. Anvelopele vor fi oferite în mărimi care variază de la 15 inch până la 20 inch - începând cu binecunoscutele variante: cauciucuri iarna 205 55 r16 Michelin sau cauciucuri iarna 195 65 r15 Michelin, acoperind astfel nevoile majorității conducătorilor auto care caută performanță și siguranță în condiții de iarnă.

Această varietate asigură că indiferent de dimensiunea roților vehiculului tău, există o opțiune de anvelope Michelin Alpin 7 care să se potrivească. Prin această diversitate de dimensiuni, Michelin continuă să se adapteze la cerințele pieței și să ofere soluții eficiente pentru condițiile meteo de iarnă, combinând tehnologia avansată cu flexibilitatea necesară pentru a satisface o gamă largă de preferințe și necesități.

Dimensiuni uzuale ce vor fi disponibile pentru Michelin Alpin 7

Lista completă poate fi consultată aici: https://www.michelin.ro/auto/tyres/michelin-alpin-7#sizesArticole recente