lcp
Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope 215/50 R17 - Iarna, Vara, All season

per pagină

Anvelope 215/50 R17 - Iarna, Vara, All season - calitate garantată la prețuri cu adevărat accesibile

Anvelopele sunt fundația unui autovehicul. Dacă fundația nu este corespunzătoare, nimic nu funcționează corect, de aceea manevrele efectuate la volanul unei mașini cum sunt: tracțiunea, virarea sau frânarea depind în cea mai mare măsură de calit...

Anvelope 215/50 R17 - Iarna, Vara, All season - calitate garantată la prețuri cu adevărat accesibile

Anvelopele sunt fundația unui autovehicul. Dacă fundația nu este corespunzătoare, nimic nu funcționează corect, de aceea manevrele efectuate la volanul unei mașini cum sunt: tracțiunea, virarea sau frânarea depind în cea mai mare măsură de calitatea cauciucurilor. De aceea, pe site-ul nostru online anvelino.ro vei găsi o paletă largă de anvelope 215 50 r17 sau cauciucuri 215 50 r17. De altfel, beneficiezi de garanția calității, livrare gratuită și rapidă pe tot teritoriul țării. Mereu adăugăm produse noi în site, așa că stai cu ochii pe noile achiziții de cea mai bună calitate pentru tine și mașina ta.

Cauciucurile 215 50 r17 - fac diferența pe șosea indiferent de condițiile meteorologice

Siguranța este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont la volanul unei mașini. O simplă eroare poate costa mult, mult prea mult. Optează pentru anvelope de vară 215 50 r17, de iarnă sau all season. Verifică înainte de cumpărare indicele de viteză care este ștanțat pe talon și indicele de sarcină, ce reprezintă mai clar greutatea maximă pe care o poate suporta cauciucul. De asemenea, aspectul contează, chiar și în acest caz, fiind un atribut destul de important care schimbă percepția 100% asupra unui autovehicul. Pentru a găsi cele mai bune cauciucuri de la producători de top și a-ți face călătoria pe site-ul nostru mult mai ușoară, îți recomandăm să folosești filtrele disponibile. Diferența înseamnă calitate, de aceea contează pe anvelino.ro!

Mai multe

Anvelope 215/50 R17 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 215/50 R17 - Iarna, Vara, All season - 268 produse

S-au afișat 1 - 12 din 268 produse
Articole recente