lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Returnarea produselor se face pana in 14 zile de la receptia comenzii de catre client.

Valoarea maxima a rambursurilor incasate de curier este 5000 ron - persoana jurdica si 10000 ron - persoana fizica (conform legii 70/2015).

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail la maximum 14 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14. 
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la: 
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii; 
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Conditii de retur

Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate.

Pentru comenzile returnate, nu se trimit anvelope la schimb. Suma se returnează exclusiv prin bancă.

Returul sumelor de bani se va face exclusiv prin banca, in termen de 14 zile calendaristice.
Retururile se vor efectua doar dupa completarea formularului din josul paginii.

Dupa completarea formularului de retur anvelopele vor fi preluate exclusiv de V&M International SHOP SRL, prin firma de curierat.
Suma integrala se va returna, exclusiv prin transfer bancar, doar in cazul in care motivul de retur este ”Anvelopele trimise nu sunt cele din comanda”. Preluarea gratuita este valabila in aria de acoperire Fan Courier iar pentru cele din afara ariei de acoperire Fan Courier doar la care s-a platit pentru km exteriori. In alte cazuri preluarile din afara ariei Fan Courier se va adauga taxa de transport pentru km exteriori conform tarifelor curierului.

Anvelopele uzate pot fi preluate spre reciclare, in aceeasi cantitate comandata, iar costurile vor fi suportate de client.

Pentru comenzile achitate in rate prin TBI, costurile aferente returului trebuie achitate in avans prin ordin de plata sau card-online.


La comenzile returnate care au ca motiv "Am comandat gresit" sau "Nu mai doresc anvelopele", se va face exclusiv transfer bancar doar costul anvelopelor fara costul transportului initial, din care se va scadea taxa de transport de preluare a anvelopelor retur dupa cum urmeaza: 

– 42 LEI (TVA inclusă) pentru 1 Anvelopa sau janta de turisme, 4×4 si SUV-uri;

– 56 LEI (TVA inclusă) pentru 2 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

– 69 LEI (TVA inclusă) pentru 3 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

– 92 LEI (TVA inclusă) pentru 4 Anvelope sau jante de turisme, 4 x 4 si SUV-uri;

- Suplimentar cate 23 LEI pentru fiecare anvelopa ce depaseste pragul de 4 anvelope (se aplica doar daca se depasesc 4 anvelope - Ex: la 6 anvelope comandate, transportul total este de 126 LEI)

Taxa manipulare 12 ron/anvelopa.

- Suplimentar, in functie de indicii de greutate: 

  • Pentru Indicii de Greutate intre 100 - 112: 8 lei in plus
  • Pentru Indicii de Greutate intre 113 - 121: 10 lei in plus


Costurile sunt valabile pentru preluarile din aria de acoperire Fan Courier. La preluarile din afara ariei Fan Courier se va adauga si taxa de transport pentru km exteriori conform tarifelor curierului.

**Costurile de retur pentru anvelopele de camion se vor calcula separat.

*** Taxa de ramburs nu se returneaza!


Produsele cu lipsa de conformitate:

Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a Anvelino.ro.

Anvelopele nu se pot inlocui.

Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Anvelino.ro.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.

Anvelopele montate si rulate propuse pentru retur vor fi intai verificate si evaluate, dupa care se va oferi o suma de restituire diminuata, la pretul de vanzare a unui cauciuc rulat (second hand).

Formular de returnare a anvelopelor primite

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Introduceti numele dvs. sau numele firmei

Introduceti adresa de email

Introduceti numarul de telefon

Introduceti adresa de unde preluăm anvelopele

Introduceti numarul/referinta comenzii

Introduceti contul bancar pentru restituirea sumei de retur (24 caractere)

Introduceti denumirea produsului (marca, model, dimensiune, indice viteza,sarcina)

Introduceti cantitatea

Introduceti data livrarii produsului

Alegeti un motiv pentru care doriti sa faceti retur

Completand acest formular implica acceptarea termenilor si conditiilor si sunteti de acord cu prelucrarea datelor in scopul returului produselor.