Returnarea produselor se face pana in 30 zile de la receptia comenzii de catre client.

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Astfel, produsele cumparate de pe site se pot returna in aceeasi stare, noua in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Comanda se poate anula prin e-mail sau telefonic la maximum 14 zile de la plasarea comenzii, clientul urmand sa primeasca inapoi contravaloarea comenzii dupa returnarea produselor, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care ne-a informat despre decizia de returnare. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare a produselor nu include cheltuielile de transport ale acestora.

Art. 9 - Dreptul de retragere - O.G. 34/2014
(1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14. 
(2) Fara a aduce atingere art. 10, perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la: 
a) data incheierii contractului, in cazul contractelor de prestari de servicii; 
b) ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare

Conditii de retur

Returnarea produselor cumparate se va face pe cheltuiala clientului, putand folosi acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea anvelopelor si jantelor. 
Nu se accepta returnarea anvelopelor si jantelor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna, fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate a acestor anvelope si jante. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produselor cumparate sau inlocuirea cu anvelope sau jante conforme. Daca Anvelino.ro nu poate inlocui produsele cu unele conforme, atunci se va restitui contravaloarea produselor cumparate.

Nu se accepta returnarea pachetelor complete de anvelope sau jante, ele deja fiind montate si uzate. Nemafiind produse noi, garantia de retur nu mai este valabila.

Retururile se vor face doar la adresa urmatoare: Iasi, Str. Aurel Vlaicu nr 54.

Returul sumelor de bani se va face exclusiv prin banca, in termen de 14 zile lucratoare.

Retururile se vor efectua doar dupa completarea formularului din josul paginii.

La comenzile returnate se va face virament doar costul anvelopelor, iar taxa de transport initiala va fi suportata de client. Suma integrala se va returna doar in cazul in care anvelopele trimise nu sunt cele din comanda sau nu au specificatiile cerute de client.


Produsele cu lipsa de conformitate:

Anvelopele sau jantele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site, se pot returna dupa notificarea scrisa a Anvelino.ro, conform precizarilor din Certificatul de Calitate si Garantie primit impreuna cu produsele.
In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea anvelopelor sau jantelor cu unele conforme sau returnarea contravalorii produselor si a cheltuielilor de expeditie, daca acestea au fost suportate de catre client. 
Cheltuielile aducerii la conformitate a produselor (inclusiv cele de transport) vor fi suportate integral de catre Anvelino.ro.
Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie ale produselor.

Termen mediu de procesare a retururilor: 30 zile.

Formular de returnare a anvelopelor primite

Va rugam sa completati campurile de mai jos:

Introduceti numele dvs. sau numele firmei

Introduceti adresa de email

Introduceti numarul de telefon

Introduceti adresa la care vreti sa ajunga produsele returnate

Introduceti numarul/referinta comenzii

Introduceti contul bancar pentru restituirea sumei de retur

Introduceti denumirea produsului (marca, model, dimensiune, indice viteza,sarcina)

Introduceti cantitatea

Introduceti data livrarii produsului

Alegeti un motiv pentru care doriti sa faceti retur

Completand acest formular implica acceptarea termenilor si conditiilor si sunteti de acord cu prelucrarea datelor in scopul returului produselor.