lcp
Caută după dimensiuni
Tip autovehicul
Latime Avelope
Inaltime Anvelope
Diametru Anvelope
Sezon Anvelope
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Indice greutate
Nivel Zgomot
C
Run flat
XL
Pret
180 lei 1646 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

per pagină

Anvelope PETLAS - Iarna, Vara, All season

Anvelope PETLAS - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope PETLAS - 344 produse

Anvelope Petlas – pentru confort și siguranță în mașină

Pentru că siguranța este pe primul loc începând din momentul în care te urci în mașină, anvelopele Petlas au preluat această responsabilitate: de a te purta în siguranță. Ceea ce 

avantajează foarte mult aceste anvelope este faptul că au un sistem performant de reducere a zgomotului. Acest lucru înseamnă că fiecare experiență pe cele 4 roți va fi una liniștită în care tu te vei simți confortabil.

Proiectate atât pentru mașini obișnuite, de oraș, cât și pentru SUV-uri sau camioane, cauciucurile Petlas sunt făcute să fie rezistente. Anvelopele de iarnă, dar și cauciucurile de vară, sunt fabricate din material durabil care nu se degradează ușor și rezistă foarte bine la temperaturi scăzute. Prin urmare, ele sunt o investiție foarte bună pe termen lung.

Cauciucuri Petlas – tehnologii inovatoare pentru adaptare ușoară la diferite tipuri de teren

Suprafețele carosabilului pe care conduci nu mai reprezintă o problemă cu anvelopele Petlas, dacă le alegi potrivit în funcție de mașina ta. Terenul accidentat, asfaltul obișnuit, drumurile de țară – pe toate acestea au rulat aceste cauciucuri și s-a demonstrat că niciun tip de teren nu reprezintă un obstacol.

Printre caracteristicile lor principale se află rezistența la acvaplanare. Prin urmare, sunt fabricate astfel încât să aibă o aderența foarte bună chiar și atunci când plouă torențial. Având această caracteristică, riscul de a pierde controlul volanului este diminuat, contactul cu suprafața de rulare rămânând stabil.

Fie că optezi pentru anvelope pentru un anotimp specific sau anvelope all season, alege-le, din colecția noastră de anvelope Petlas, pe acelea care se potrivesc mașinii tale și permite-ți să călătorești în siguranță și confort.

Read more
S-au afișat 1 - 12 din 344 produse