lcp
Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Anvelope 185/60 R14 - Iarna, Vara, All season

per pagină

Anvelope de iarnă 185 60 R14 - Iarna, Vara, All season - perfecte pentru sezonul rece

Principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când înlocuiești cauciucurile mașinii sunt sezonul și dimensiunile potrivite. Dacă ești în căutarea unor anvelope de iarnă 185 60 R14, trebuie să știi că sunt disponibile o varietate de modele din ...

Anvelope de iarnă 185 60 R14 - Iarna, Vara, All season - perfecte pentru sezonul rece

Principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când înlocuiești cauciucurile mașinii sunt sezonul și dimensiunile potrivite. Dacă ești în căutarea unor anvelope de iarnă 185 60 R14, trebuie să știi că sunt disponibile o varietate de modele din care poți alege, pentru o echipare corespunzătoare atunci când apar primii fulgi de nea.

Pe site-ul Anvelino.ro există numeroase opțiuni de cauciucuri de iarnă, care au caracteristicile necesare pentru a face față frigului și înghețului. Indiferent de prezența sau de absența zăpezii, acestea sunt absolut necesare, deoarece anvelopele de vară își vor pierde caracteristicile pe acest tip de vreme. Având în vedere faptul că în sezonul rece pot apărea fenomene precum zăpadă, polei sau gheață, este absolut necesar să fii echipat cu cauciucuri de iarnă 185 60 R14. Acestea au proprietățile esențiale pentru stabilitate, aderență mai bună și distanța de frânare mai scurtă pe drumuri dificile.

Anvelope de iarnă sau anvelope all season 185 60 R14? Care opțiune este mai bună?

În funcție de buget și preferințe, poți opta pentru anvelope all season 185 60 R14, care au performanțe bune pe orice tip de vreme. Deși există diferențe notabile între cele speciale pentru iarnă și cele pentru toate anotimpurile, un set de anvelope all season are câteva beneficii, printre care bugetul mai mic pentru achiziționare și distanța bună de frânare pe carosabil umed. Acestea sunt o opțiune versatilă, potrivită pentru majoritatea condițiilor meteo, în special unde iernile sunt mai blânde și ninge puțin. Totuși, dacă vrei performanțe superioare și mai multă siguranță pe vreme deosebit de rece, ideale sunt anvelopele de iarnă 185 60 R14.

Mai multe

Anvelope 185/60 R14 - Iarna, Vara, All season - produse incepand de la

Anvelope 185/60 R14 - Iarna, Vara, All season - 135 produse

S-au afișat 1 - 12 din 135 produse
Articole recente