lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Hyundai alege expertiza Continental pentru modelul Tucson

Hyundai alege expertiza Continental pentru modelul Tucson

 anvelope suv anvelino.ro

Hyundai a omologat trei modele de anvelope Continental pentru SUV-ul său Tucson:

EcoContact 6, pentru o conducere eficientă și silențioasă, și PremiumContact 6, pentru siguranță și confort superior.

Pentru piața din Asia-Pacific, este disponibil și modelul all-terrain CrossContact LX Sport.

Hyundai Motor Group își echipează modelul Tucson cu anvelope Continental, valorificând expertiza producătorului german în echipari originale. Compania sud-coreeană a acordat aprobări pentru trei tipuri de anvelope, oferind Tucson-ul echipat standard fie cu EcoContact 6, pentru economie de combustibil, fie cu PremiumContact 6, care accentuează confortul. Pentru zona Asia-Pacific, a fost de asemenea omologată anvelopa CrossContact LX Sport, adecvată pentru drumuri accidentate.

Conduceți economic pe drum cu Continental EcoContact 6

Anvelopa EcoContact 6 garantează un consum redus de energie pentru motoarele cu combustie și o autonomie îmbunătățită pentru vehiculele electrice. Compoziția unică a cauciucului EcoContact 6 minimizează absorbția de energie în timpul conducerii, ceea ce reduce frecarea și rezistența la rulare.

Astfel, se obține un consum redus de energie pentru vehiculele cu motor pe combustie și o autonomie extinsă pentru cele electrice. Anvelopa premium oferă, de asemenea, distanțe scurte de frânare, aderență sigură pe carosabile uscate și umede și stabilitate excelentă în viraje, chiar și la viteze mari. Designul optimizat al benzii de rulare contribuie la reducerea zgomotului de rulare.

Continental PremiumContact 6 – Confort și siguranță în conducere

PremiumContact 6 este proiectată special pentru a oferi o experiență de conducere sigură și extrem de confortabilă. Compoziția specială a cauciucului din banda de rulare asigură excelența în siguranță și proprietăți remarcabile de frânare pe umed. Designul optimizat al anvelopei îmbunătățește stabilitatea în viraje, iar designul special cu caneluri circumferențiale enhancează răspunsul la manevre și precizia direcționării pe drumuri uscate și umede.

Omologare adițională pentru Asia-Pacific: CrossContact LX Sport

În regiunea Asia-Pacific, Hyundai oferă de asemenea Tucson-ul cu anvelopa premium CrossContact LX Sport, în dimensiunea de 18 inch. Aceasta asigură distanțe scurte de frânare pe drumuri uscate și umede și performanțe eficiente atât pe asfalt, cât și în teren accidentat.

CrossContact LX Sport beneficiază și de un perete lateral întărit, care protejează împotriva deteriorărilor, precum cele provocate de pietriș. Profilul adaptat al anvelopei asigură o rezistență la rulare redusă și, prin urmare, o eficiență îmbunătățită a consumului de combustibil. Dispunerea uniformă a lamelilor pe banda de rulare minimizează zgomotul, crescând confortul acustic.

Ce dimensiuni si modele sunt în echipare standard pentru Hyundai Tucson

Continental EcoContact 6, 215 65 R17 103V XL

Continental EcoContact 6, 235 55 R18 104V XL

Continental PremiumContact 6, 235 50 R19 FR 103V XL

Continental CrossContact LX Sport, 235 60 R18 103H SL (doar pentru Asia-Pacific)

Sursa: https://www.continental.com

Articole recente