lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Top anvelope all season in functie de indicele de aderenta

Top anvelope all season in functie de indicele de aderenta

Probabil că pentru majoritatea șoferilor, anvelopele all seasons vin ca o soluție salvatoare. În primul rând, utilizarea unui singur set de anvelope este rentabilă, mai ales pe termen lung. În plus, înlocuirea anvelopelor necesită timp, dar și spațiu.

Sigur, adevărații pasionați de mașini pot face asta fără s-o perceapă ca pe o corvoadă. În plus, dacă până acum ai avut anumite reticențe legate de anvelopele all seasons, să știi că acestea au devenit tot mai bune în ultimii ani.

 

Astăzi poți găsi o multitudine de variante ce oferă o performanță ridicată din mai multe puncte de vedere, iar unul din criteriile cele mai importante în funcție de care este bine să-ți alegi anvelope all seasons este indicele de aderență, mai ales pentru că trebuie să facă față cu brio pe condiții de carosabil uscat, umed și acoperit ușor cu zăpadă.

 

 

Modele de anvelope all seasons cu un indice de aderență bun

 

Dacă nu știi ce anvelope all seasons să alegi, am alcătuit pentru tine un mic top al modelelor care au trecut cu brio diferite teste internaționale și care au o aderență bună în mai multe condiții de trafic.

1. În condiții de vreme bună și uscată, cu temperatura medie de 4 grade celsius.

Într-adevăr, este mai ușor să manevrezi autoturismul și să frânezi atunci când condițiile sunt neutre. La acest capitol, printre cele mai bune anvelope all seasons se numără următoarele:

 

    Michelin CrossClimate 2 - cu o distanță de frânare de 36 metri

    Pirelli Cinturato SF2 All Seasons - cu o distanță de frânare de 37.7 metri

    Vredestein Quatrac - cu o distanță de frânare de 38,2 metri

    Bridgestone Weather Control A005 - cu o distanță de frânare de 38,8 metri

    Nokian Season Proof - cu o distanță de frânare de 39,9 metri

    Continental AllSeasonContact - cu o distanță de frânare de 39,9 metri

    Goodyear Vector 4Seasons gen 3 - cu o distanță de frânare de 40,3 metri

 

2. În condiții de carosabil umed, adică atunci când plouă, fulguiește sau se topește zăpada:

 

    Bridgestone Weather Control A005 - cu o distanță de frânare de 29,4 metri

    Vredestein Quatrac - cu o distanță de frânare de 30,4 metri

    Continental All Seasons Contact - cu o distanță de frânare de 30,5 metri

    Pirelli Cinturato All Seasons SF2 -  cu o distanță de frânare de 30,8 metri

    Michelin CrossClimate 2 - cu o distanță de frânare de 30,9 metri

    Goodyear Vector 4Seasons gen 3 - cu o distanță de frânare de

    Nokian Season Proof - cu o distanță de frânare de 31,5 metri

 

3. În condiții de zăpadă. În acest caz se pune accent atât pe aderență, cât și pe performanțele la tracțiune și manevrabilitate.

 

    Continental AllSeasonCont

    Nokian SeasonProof

    Michelin CrossClimate 2

    Bridgestone Weather Control A005

    Goodyear Vector 4Seasons gen 3

    Pirelli Cinturato SF2 Allseason

    Vredestein Quatrac

 

Caracteristici

 

Michelin CrossClimate 2 este varianta îmbunătățită a modelului original CrossClimate+ mai ales atunci când vine vorba de aderență, în aproape toate condițiile, inclusiv pe zăpadă.

 

Anvelopele Pirelli Cinturato All Seasons SF2 asigură o performanță îmbunătățită atât în ​​condiții de iarnă, cât și de vară, cu un accent special pe zăpadă și umezeală, astfel, garantează siguranța în timpul condusului. Este o anvelopă potrivită și pentru șoferii care locuiesc în zonele urbane și care caută o soluție inovatoare și alternativă de mobilitate.

 

Modelul de anvelope Vredestein Quatrac poate concura cu succes pe zăpadă cu multe modele de anvelope de iarnă. Are o aderenţă excelentă pe suprafeţe uscate şi umede chiar și pentru autoturisme SUV de dimensiuni medii.

 

Bridgestone Weather Control A005 este destinat șoferului care caută confort și siguranță pe tot parcursul anului, pe condiții de  soare, ploaie sau zăpadă ocazională. În plus, aceasta a primit certificarea 3PMSF (Peak Mountain Snow Flake) ceea ce înseamnă că sunt eficiente și în condiții de zăpadă și pe terenuri ceva mai neprietenoase, nu doar pe șosea.

 

Nokian Season Proof este o anvelopă fiabilă și sigură pentru toate anotimpurile, atât pentru condiții de iarnă cu zăpadă și nămol, cât și pentru zile călduroase de vară. Oferă senzația unui condus fără prea mult efort.

 

Anvelopele Continental AllSeasonContact sunt considerate un rival pentru Michelin CrossClimate 2. AllSeasonContact combină performanțe bune de iarnă și vară, plus că au cea mai bună rezistență la rulare din clasa lor. Acest model înregistrează performanțe de top pe drumuri acoperite cu zăpadă și ude, o precizie ridicată a direcției și manevrabilitate dinamică pe zăpadă și pe drum umed.

 

Goodyear Vector 4Seasons gen 3 este o anvelopă convingătoare pentru toate anotimpurile, cu calități sigure, echilibrate. Are un răspuns bun la direcție în toate condițiile meteorologice. În plus, permite un viraj stabil și distanțe scurte de frânare pe zăpadă, dar și proprietăți puternice de acvaplanare

Articole recente