lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Aveți cinci minute să discutăm despre anvelopele de iarnă?

Aveți cinci minute să discutăm despre anvelopele de iarnă?

Pentru orice șofer, faptul că anvelopele sunt o componentă foarte importantă pentru mașină este cert, iar la fiecare schimbare de sezon, întrebarea care stă pe buzele tuturor posesorilor de autovehicule este tu ți-ai schimbat cauciucurile?

Apoi începe goana după căutarea celor mai bune anvelope de iarnă și programările sau cozile de la service.

Îngrijorarea este perfect justificată. Până la urmă, şi tu îți cauți cele mai bune ghete care să-ți țină cald pe timpul iernii, dar care să nu alunece pe aleea înzăpezită. Anvelopele sunt, practic, contactul direct între asfaltul înghețat și autoturismul tău. Este normal să-ți dorești un produs eficient pentru că, mai ales în acest caz, vorbim de siguranța ta, a pasagerilor și a celorlalți participanți la trafic.

 

Importanța unor anvelope de iarnă bune crește mai ales când temperaturile scad constant sub 7,5 grade, iar asta urmează să se întâmple cât de curând.

În continuare, te putem ajuta cu o serie de sugestii pentru a le putea alege pe cele potrivite.

 

Top anvelope de iarna potrivit specialiștilor

 

Știai că în fiecare an, specialiștii de la Auto Bild Germania pregătesc anual un test pentru anvelope de iarnă? În cadrul acestui test sunt examinate amănunțit în jur 50 de modele de anvelope de iarnă în diverse condiții: adică pe ger, zăpadă și gheață. Aşadar, făcând o cercetare de piață, am realizat pentru tine un top anvelope de iarnă.

 

Dimensiunea aleasă a anvelopelor este 205/55 R16, o dimensiune extrem de populară. Astfel de anvelope sunt în dotarea standard a celor mai noi modele compacte dar și a multor modele de clasă medie de acum 5-10 ani. După cum era de așteptat, probabil, printre finaliste s-au numărat mărci consacrate.

 

De altfel, aceste anvelope au primit și obținut eticheta UE „A” la aderența pe teren umed pentru întreaga gamă. Specialiștii spun că printre principalele avantaje se numără și siguranța pe care o oferă chiar și în condiții excepționale de mediu și de trafic. În plus, oferă șoferilor un bun control atât pe drumuri uscate, cât și pe cele umede ori acoperite de zăpadă.

 

Aceste anvelope sunt o variantă îmbunătățită a popularului model RS W442. Testele au arătat că au o aderență ridicată și o manevrabilitate sigură pe suprafețe umede. În plus, înregistrează performanțe ridicate atât în condiții de trafic urban, cât și pe distanțe lungi.

 

Cea mai bună caracteristică înregistrată de aceste anvelope în timpul testelor a fost o foarte bună rezistență la acvaplanarea laterală. Pe lângă asta, mai oferă un bun control al mașinii chiar și la viteze mai mari.

 

Acest model de anvelope de iarna are o aderență la frânare excelentă pe zăpadă. Totodată, Michelin Alpin 6 a mai primit puncte și la capitolul accelerație și tracțiune pe zăpadă.

 

Compania producătoare, Nokian, are un mecanism foarte bine pus la punct de testare a anvelopelor de iarnă. Modelul Wr d4 se încadrează în categoria medium și oferă siguranță deplină pe orice tip de carosabil, chiar și pe cel acoperit cu polei.

 

 

Dincolo de orice top anvelope de iarna, fiecare șofer va face alegerea în funcție de o serie de criterii și preferințe personale, dar și în funcție de buget. Noi te putem ajuta să alegi anvelopele potrivite.

Articole recente