lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Noua anvelopa Dunlop All Season 2

Noua anvelopa Dunlop All Season 2

dunlop all season la anvelino.ro

Introducerea noii anvelope all season Dunlop reprezintă un pas înainte semnificativ în domeniul anvelopelor adaptabile pentru toate condițiile meteorologice. Această ultimă inovație aduce împreună expertiza Dunlop în crearea de anvelope de înaltă performanță cu tehnologia avansată, rezultând anvelope Dunlop all season care oferă aderență excepțională, durabilitate și eficiență pe tot parcursul anului.

Fie că te confrunți cu ploaie torențială, drumuri uscate sau zăpadă ușoară, cauciucuri Dunlop all season sunt proiectate să facă față cu brio acestor provocări, asigurând o călătorie confortabilă și sigură. Această introducere este dedicată șoferilor care caută o soluție fiabilă și versatilă, capabilă să se adapteze fără probleme la diversele schimbări ale vremii, fără a compromite calitatea sau performanța.

Detalii din culise

anvelope all season

Dezvoltarea noii anvelope Dunlop All Season 2 reprezintă o realizare impresionantă în lumea tehnologiei anvelopelor, un proces care a necesitat 18 luni de muncă asiduă, desfășurată în 6 locații din 6 țări diferite. A fost o operatiune monumentală, implicând peste 200 de angajați dedicați și peste 12,500 de ore de inginerie, subliniind angajamentul Dunlop față de inovație și calitate.

În total, au fost efectuate 2,000 de teste, dintre care 400 au avut loc pe sosea, pentru a asigura că noua anvelopă All Season 2 îndeplinește cele mai înalte standarde de performanță, siguranță și fiabilitate în orice condiții meteo. Aceste cifre vorbesc despre efortul enorm și atenția meticuloasă acordată fiecărui detaliu în procesul de dezvoltare, demonstrând dedicarea Dunlop de a oferi șoferilor o anvelopă all season de top, pregătită să facă față provocărilor diverse ale drumurilor din toate colțurile lumii.

Noul profil Dunlop All Season 2

profil anvelope all season

profil anvelope all season

Noul profil de anvelope Dunlop All Season 2 redefinește standardele de performanță pentru anvelopele adaptabile la toate sezoanele, datorită unei serii de inovații tehnice avansate. Cu un design inovator care permite interblocarea laterală și longitudinală, această anvelopă asigură o rigiditate crescută în momentele critice de frânare, fie că este vorba de suprafețe umede sau uscate. Această caracteristică îmbunătățește semnificativ siguranța și controlul, oferind în același timp margini multiple pentru o tracțiune superioră pe zăpadă, ceea ce o face ideală pentru condiții meteo variabile.

Mai mult, forma ajustată a carcasei, împreună cu utilizarea de materiale structurale robuste, mărește rigiditatea generală a anvelopei. Acest lucru contribuie la o manevrabilitate îmbunătățită pe carosabil umed și uscat, asigurând o experiență de conducere mai precisă și mai confortabilă. În plus, zona de contact optimizată a anvelopei Dunlop All Season 2 duce la o distribuție mai uniformă a presiunii pe parcursul întregii suprafețe de contact, rezultând o uzură mai lentă și mai uniformă a benzii de rulare.

Aceasta înseamnă nu doar o durată de viață extinsă a anvelopei, ci și performanțe de încredere pe termen lung, indiferent de provocările pe care le aduc drumurile. În concluzie, Dunlop All Season 2 este o alegere excelentă pentru șoferii care caută o anvelopă versatilă, capabilă să ofere siguranță și performanță excepțională în orice condiții de vreme.

Frânare eficienta și kilometraj îmbunătățit

Pe lângă caracteristicile inovatoare prezentate anterior, noul profil Dunlop All Season 2 excelează și în ceea ce privește franarea eficientă și manevrabilitatea în toate condițiile meteo, asigurând o experiență de conducere superioară, indiferent de provocările prezentate de drum sau de vreme. Această anvelopă all season a fost proiectată pentru a oferi un răspuns prompt și precis, atât pe suprafețe umede, cât și pe cele uscate sau acoperite de zăpadă, mărind astfel controlul și siguranța în timpul conducerii.

Mai mult, Dunlop All Season 2 promite un kilometraj îmbunătățit, contribuind semnificativ la reducerea consumului de combustibil comparativ cu anvelopele de vară tradiționale. Această eficiență îmbunătățită este rezultatul unei distribuții echilibrate a presiunii și a unei uzuri uniforme a benzii de rulare, care împreună minimizează rezistența la rulare și, prin urmare, consumul de combustibil.

Prin urmare, Dunlop All Season 2 nu doar că asigură performanțe de top în orice condiții de drum și vreme, dar oferă și avantaje economice pe termen lung, făcându-le o opțiune ideală pentru șoferii conștienți de costuri și de impactul asupra mediului. Aceste caracteristici fac din Dunlop All Season 2 o alegere inteligentă pentru șoferii care doresc să combine performanța excepțională cu eficiența și durabilitatea.

Ce tip de autoturisme putem echipa cu noua anvelope Dunlop All Season 2?

autoturisme echipate cu anvelope all season

Noul model Dunlop All Season 2 este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, oferind astfel soluții adaptabile pentru o diversitate largă de vehicule, de la compacte până la SUV-uri și sedanuri de dimensiuni medii. Dimensiunile disponibile se întind de la 14 inch până la 19 inch, asigurând o acoperire extinsă pentru nevoile diferite ale șoferilor.

Printre cele mai populare și cunoscute dimensiuni se numără 185 65 r15, ideală pentru autoturisme de oraș, 195 65 r15 și 205 55 r16, preferate de proprietarii de sedanuri și hatchback-uri, precum și 205 60 r16, potrivită pentru vehiculele mai robuste.

Pentru cei cu mașini sport sau cu specificații superioare, dimensiunile 225 45 r17, 225 50 r17 și 235 55 r17 oferă performanțe de top și adaptabilitate la diferite condiții de drum și meteo. Această varietate largă de dimensiuni garantează că aproape orice șofer poate beneficia de avantajele anvelopelor Dunlop All Season 2, indiferent de tipul sau modelul vehiculului condus.

Articole recente