Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Magazin de anvelope cu livrare in Cluj 

 

Anvelino.ro, magazin online de anvelope cu livrarea in Cluj

 
Descoperă oferta noastră de anvelope auto la prețuri competitive, de la peste 50 de producători, cu peste 30.000 produse în stoc, din care poți alege.

Îți oferim transportul rapid la anvelope de pe site, și îți oferim consultanță dedicată în alegerea modelului potrivit mașinii tale.

 

Cum pot alege anvelopele potrivite pentru mașina mea?

Cu peste 30.000 produse active pe site, alegerea anvelopelor potrivite poate fi un chin. Îți oferim însă tot suportul nostru și ți-am pregătit mai jos un ghid pentru ca tu să poți alege mai ușor anvelopele care se potrivesc mașinii tale. Dacă nu te descurci, un super-erou Anvelino îți stă la dispoziție, astfel încât să poți alege modelul potrivit de anvelopă.

Ghid pentru dimensiunea anvelopelor

În primul rând, trebuie să afli, în cazul în care nu știi, dimensiunea anvelopelor ce se potrivesc mașinii tale. Poți găsi dimensiunea pe o anvelopă deja montată pe mașină, sau în cartea tehnică a mașinii. Dimensiunile sunt după cum urmează:

Ghid dimensiuni anvelope

  • 205 - Lăţimea anvelopei exprimată în mm
  • 55 - Balonajul anvelopei (înălţimea talonului = 50% din lăţime)
  • R - Simbol pentru anvelopa radială
  • 16 - Diametrul jantei (în inch)
  • 90 - Indicele de încărcare
  • T - Indicele de vitezăCalitatea anvelopelor - garantată!

După ce ai găsit anvelopele potrivite mașinii tale, trebuie să iei în considerare și calitatea acestora. Îți oferim cele mai bune sfaturi în funcție de necesitățile tale, și îți oferim transparență totală!Anvelope auto în Cluj

Poți alege din cele peste 30.000 produse de pe site, de la producători consacrați. Mai jos aveți o listă cu producători pe care îi recomandăm cu încredere, pe baza colaborării noastre.Vă recomandăm cu încredere Anvelope Bridgestone, Anvelope Continental, Anvelope Dunlop, Anvelope GoodyearAnvelope Michelin sau Anvelope Pirelli.

De unde pot achiziționa anvelope auto la prețuri competitive în Cluj?

Aveți posibilitatea de a achiziționa anvelope ieftine online in Cluj direct de pe acest site, din oferta noastră cu peste 30.000 de produse disponibile.

Iti oferim cele mai bune preturi si anvelope de la peste 50 de producatori certificati international, pentru diferite tipuri de autovehicule: autoturisme, 4x4, camioane, utilitare, cargo, etc.

De ce să achiziționez anvelope auto de pe acest site?

Ne străduim constant să îți oferim cele mai bune prețuri pentru anvelope auto, și să îți oferim beneficii suplimentare, cum ar fi suport tehnic dedicat, pentru alegerea modelului potrivit.