Caută după dimensiuni
Sezon
Producator
Indice consum
Indice aderenta
Indice zgomot
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Dimensiuni uzuale - produse incepand de la

Dimensiuni uzuale - 3452 produse

Subcategorii

 • Anvelope 215/65 R16 -...

  Anvelope 215/65 R16 - Iarna, Vara, All season - mereu în siguranță pe carosabil

  Anvelopele nu se aleg la întâmplare. Înainte de orice altceva, este dimensiunea. Dimensiunea pneului reflectă specificațiile producătorului și trebuie să fie musai potrivită modelului tău de autoturism. O poți găsi în cartea de identitate a mașinii sau, dacă mașina este nouă, marcată pe cauciucurile venite din fabrică. Dacă ești aici, acolo trebuie să scrie anvelope 215/65 R16.

  Pneurile se schimbă odată cu vremea. Anvelopele de vară sunt proiectate să reziste la temperaturi de peste 7°C. Dacă temperaturile scad sub 7°C, sunt înlocuite de anvelope de iarnă. În magazinul nostru Anvelino găsești cauciucuri 215/65 R16 pentru vară și iarnă și anvelope all season, un concept hibrid vară-iarnă, fără schimb între sezoane. Pneurile vin de la producători recunoscuți peste granițe pentru calitate și performanță pe carosabil în orice anotimp.

  Cauciucuri 215/65 R16 cu DOT nou și prețuri variate

  Anvelino îți aduce anvelope 215/65 R16 din categoriile preț buget și preț mediu - ridicat pentru modele premium. Aici se remarcă BFGoodrich și Michelinbranduri care vin cu garanția calității și drumuri sigure.

  Anvelopele de alte dimensiuni atrag după sine probleme legale și probleme de siguranță. Asigură-te că alegi cauciucuri 215/65 R16 dacă mașina le cere. Mic sfat - orientează-te și după marcajul DOT - grupul de cifre care reprezintă data de fabricație sub forma săptămână-an. El îți spune când au fost fabricate pneurile. În magazinul nostru găsești cauciucuri 215/65 R16 cu DOT recent - 2021, 2022 și nou.

 • Anvelope 205/55 R16 -...

  Anvelope 205 55 R16 - Iarna, Vara, All season - calitate superioară la prețuri excelente

  Dimensiunile anvelopelor contează, atunci când vrei să montezi cauciucuri pe mașina ta. Este necesar să alegi pneurile în funcție de lățime, diametru și înălțime. În oferta noastră am inclus cele mai bune anvelope 205 55 R16, la prețuri cum nu se poate mai convenabile. Găsești la noi cauciucuri 205 55 R16 de la producători de top din domeniu. Ai posibilitatea să le selectezi, cu ajutorul unui sistem de filtrare foarte performant, și în funcție de brand, indice de aderență, indice de consum și indice de viteză. De asemenea, poți găsi la noi cauciucuri noi 205 55 R16 în diverse versiuni de preț, pe care le poți ordona cu precizie. Ai garanția calității la orice tip de anvelopă și livrare rapidă în toată țara.

  Cauciucuri 205 55 R16 - Circulă în siguranță, indiferent de condițiile meteorologice

  Confortul și siguranța ta depind, atunci când te afli la volan, de calitatea anvelopelor pe care le utilizezi. Inclusiv în conformitate cu legea, acestea trebuie alese în funcție de condițiile meteorologice. Tocmai de aceea, la Anvelino.ro găsești anvelope de vară și anvelope de iarnă la prețuri excelente și într-o gamă variată. Astfel, ai garanția că vei găsi un model potrivit pentru mașina ta, indiferent de perioada anului. În plus, îți oferim și anvelope all season, dacă vrei să renunți să le mai schimbi, odată cu modificarea vremii. Pentru a găsi cele mai bune anvelope auto 205 55 R16 sau pneuri de oricare altă dimensiune, poți să le cauți cu ajutorul filtrelor disponibile pe site. Comandă anvelope noi 205 55 R16 de la Anvelino.ro și bucură-te de drumuri sigure și confortabile!

 • Anvelope 195/65 R15 -...

  Anvelope 195/65 R15 - Iarna, Vara, All season - anvelopele se aleg după dimensiuni

  Anvelopele se schimbă din anvelope de iarnă (<7°C) în anvelope de vară (>7°C) și invers, de două ori pe an sau deloc, dacă sunt anvelope all season. Ce nu se schimbă, însă, este dimensiunea lor, care rămâne una fixă - cauciucuri noi 195/65 R15 și vara și iarna.

  195/65 R15 este o dimensiune uzuala a cauciucului, recomandată de producător, unde 195 este lățimea anvelopei (mm), 65 este raportul de înălțime (65% din lățime, mm), R - construcție radială (tipul de anvelopă), 15 este diametrul interior al anvelopei (inchi). O alegere corectă a dimensiunii pneului reduce cu mult riscurile asociate unui set de anvelope montat cu dimensiunile greșite. Pentru a fi sigur că mașina ta are nevoie de anvelope auto 195/65 R15, consultă-i cartea de identitate. Dacă este nouă, te poți ghida de marcajul anvelopelor cu care a venit din fabrică.

  Cauciucuri 195/65 R15 pentru drumuri sigure pe orice fel de vreme

  Anvelopele se aleg după dimensiuni, dar și în funcție de anotimp, de clima zonei în care locuiești, stil de șofat și producător. Unele modele vin la prețuri accesibile, pe când altele necesită investiții mai mari. În magazinul nostru găsești anvelope noi de dimensiune 195/65 R15 de la branduri care promit siguranță pe carosabil, pe orice fel de vreme. Citește cu atenție specificațiile și descrierea produsului și compară ce găsești acolo cu nevoile tale. Odată ce le-ai ales, cauciucurile noi 195/65 R15 vor ajunge la tine cât de curând.

 • Anvelope 225/50 R17 -...

  Anvelope 225/50 R17 - Iarna, Vara, All season - sigure în condiții normale și grele de drum

  Anotimpul și clima zonei în care locuiești ori călătorești cel mai des sunt criterii în funcție de care alegi anvelopele. Dacă ele sunt altele de la un sezon la altul, anvelope de iarnă (<7°C) și anvelope de vară (>7°C), dimensiunea lor nu se schimbă.

  Dimensiunea este stabilită de producător și este un criteriu principal în alegerea pneurilor potrivite. Nu le vei alege decât pe acelea care sunt trecute în cartea de identitate a mașinii. În caz contrar, pot apărea probleme de siguranță pe carosabil și probleme legale. Pentru a evita orice ar însemna problemă legată de anvelope, alege 225/50 R17 dacă autoturismul tău le cere. În oferta magazinului nostru găsești cauciucuri în această dimensiune de la mai mulți producători, la prețuri de buget, dar și produse premium, pentru toate sezoanele sau chiar anvelope all season, un concept hibrid vară-iarnă.

  Cauciucuri 225/50 R17 - detalii tehnice care te ajută să iei o decizie informată

  În alegerea anvelopelor te vor ajuta și alte detalii tehnice pe care le găsești în descrierea produsului. Dintre ele, importante sunt DOT sau data de fabricație sub forma săptămână-an, indicele de greutate, indicele de viteză și marcajul M+S (M&S sau M-S / Mud and Snow), care indică faptul că anvelopa garantează performanță pe noroi și zăpadă. Marcajul M+S este prezent pe anvelope de iarnă și anvelope all season.

  Informațiile despre producător te ajută și ele să iei mai ușor o decizie. Pe Anvelino găsești cauciucuri 225/50 R17 cu DOT 2022 și nou, de la producători de încredere. Alege și comandă. Ne ocupăm noi de livrare. 

 • Anvelope 185/65 R15 -...

  Anvelope 185/65 R15 - Iarna, Vara, All season - nu-i greu să le alegi

  Faptul că știi deja dimensiunea anvelopelor recomandată - 185/65 R15 înseamnă muncă pe jumătate făcută. Ai dimensiunea, ai și sezonul pentru care este nevoie de ele. Dacă drumurile-s grele și condițiile de șofat extreme, rămâi pe anvelope de vară vara, anvelope de iarnă iarna. Anvelopele all season te scutesc de schimbul între sezoane, dar nu pot egala performanțele cauciucurilor clasice, de sezon, în situații dificile.

  Alte câteva criterii te vor ajuta să alegi conștient. Dintre ele, importante sunt marcajul DOT, care este anul de fabricație al pneului, indicele de încărcare și indicele de viteză și marcajul M+S (regăsit pe anvelope de iarnă și anvelope all season), care indică performanța în condiții grele, pe noroi și zăpadă. Toate anvelopele de dimensiunea 185/65 R15 din site-ul nostru au aceste detalii, plus altele, trecute în specificații și în descrierea produsului. Sunt acolo și informații despre producător, care justifică prețul - de buget sau mediu-ridicat pentru modelele premium.

  Anvelope 185/65 R15 pentru ambele sezoanele, cu DOT nou și recent

  Anvelino îți aduce cauciucuri în dimensiunea 185/65 R15 pentru ambele sezoane, cald și rece, cu DOT nou și recent. Dacă temperaturile depășesc 7°C, este momentul pentru anvelope de vară. Dacă scad sub 7°C, trebuie înlocuite cu anvelope de iarnă. Găsești la noi zeci de modele, de la branduri diferite, la prețuri accesibile, dar și mai mari. Dacă vrei să investești în mașină ta, începe cu cauciucurile. Schimbă-le cu unele noi de la Anvelino!

 • Anvelope 225/45 R17 -...

  Cauciucuri 225/45 R17 - Iarna, Vara, All season - siguranță înainte de toate

  225/45 R17 este o dimensiune a anvelopei, unde 225 este lățime (mm), 45 este raport de înălțime (45% din lățime - mm), R este tipul anvelopei (construcție radială), 17 este diametrul interior, măsurat în inchi. Dacă aceasta este dimensiunea pneului recomandată de producător (vezi cartea de identitate a mașinii), trebuie să alegi produse din această categorie. Un set de anvelope montat cu dimensiunile greșite înseamnă o mașină nesigură pe carosabil.

  Anvelope de iarnă sau anvelope de vară, trebuie să fie toate cauciucuri 225/45 R17 dacă mașina le cere. Ești limitat la o singură dimensiune, dar ai libertate să alegi între mai mulți producători și modele cu specificații tehnice diferite, în alte aspecte. Poate te interesează prețul și cauți modele de buget sau vrei să investești și te duci spre anvelope premium, de la branduri recunoscute internațional. Poate vrei produse cu DOT (data fabricației) nou sau măcar recent. Poate te interesează alte detalii tehnice, cum ar fi indicele de viteză și/sau greutate. Aici, ai de unde alege.

  Anvelope 225/45 R17 - alege conștient pneurile pentru mașina ta

  Oricare ar fi nevoile tale, în magazinul nostru găsești un set de anvelope 225/45 R17 pentru fiecare sezon, inclusiv anvelope all season, de la producători care vin cu garanția calității. Toate detaliile despre care am amintit mai sus sunt trecute în specificațiile fiecărui produs. Citește-le cu atenție și alege conștient, ținând cont de nevoile tale și ale mașinii. Fă alegerea potrivită și condu în siguranță în fiecare zi. Alege cauciucuri noi 225/45 R17 de pe Anvelino!

 • Anvelope 225/55 R17 -...

  Anvelope 225/55 R17 - Iarna, Vara, All season - performață și siguranță garantate

  Dacă ești în căutarea unor cauciucuri versatile pentru călătoriile tale și care să-ți ofere cele mai bune standarde de siguranță te invităm să descoperi oferta noastră variată de anvelope 255/55R17. Aceste modele sunt potrivite pentru autoturisme, camioane și SUV-uri care rulează pe roți de 17 inchi. Mulți șoferi aleg din această gamă tipul de anvelope all season datorită avantajelor oferite față de omologii lor standard. Compusul special de cauciuc îi oferă acestui tip de anvelopă o performanță bună pe tot parcursul anului și o viață mai lungă a benzii de rulare, fiind de asemenea mai eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil. La Anvelino îți oferim și anvelope de performanță. Aceste produse sunt special concepute pentru a-ți îmbunătăți experiența de condus, oferind o tracțiune mai bună în cazul virajelor și opririlor chiar și în condiții meteorologice extreme.

  Cauciucuri 225/55 R17 - alege conștient pentru autovehiculul tău

  Întreținerea și înlocuirea anvelopelor la timp este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru a-ți menține vehiculul în siguranță și 100% funcțional. Dacă îți dorești să îmbunătățești manevrabilitatea și dinamica de conducere a mașiniii tale, apelează acum la produsele de calitate de la Anvelino. Pe lângă colecția noastră de anvelope 225/55 R17, te invităm să descoperi și alte modele populare de 17 inch precum anvelopele 225/45 R17 și 205/40 R17, care au un benzi de rulare și raport de înălțime mai mici. Pe lângă caracteristicile mașinii și stilul de condus, contează foarte mult și clima zonei în care călătorești. Astfel, îți punem la dispoziție anvelopele de iarnă și anvelopele de vară de la branduri recunoscute în industrie, precum Hankook, Dunlop, Goodyear și mulți alții. Răsfoiește oferta noastră de anvelope și alege întotdeauna anvelopele care combină confortul, durabilitatea și tracțiunea pe orice tip de vreme.

 • Anvelope 215/55 R16 -...

  Anvelope 215/55 R16 - Iarna, Vara, All season - alege modelul preferat

  În prezent, autovehiculele sunt disponibile într-o gamă largă de modele și configurații pentru a servi diferitelor scopuri: drumuri zilnice, călătorii, sporturi off-road etc. Indiferent de marca sau modelul pe care îl deții, acestea trebuie să fie dotate cu anvelope în stare bună de funcționare pentru a conduce în condiții optime de siguranță. De aceea, la Anvelino vei găsi cele mai bune și calitative anvelope 215/55 R16, la prețuri avantajoase. Descoperă colecția noastră de anvelope 215/55 R16, potrivite pentru automobile, camioane și SUV-uri care rulează pe roți de 16 inc. Dacă vechile tale cauciucuri dau semne de uzură, este timpul să le înlocuiești cu produsele premium de la Anvelino, care se pot adapta cu ușurință la diverse condiții de trafic, de carosabil sau de vreme. Modelele benzii de rulare, compușii din cauciuc și toate specificațiile tehnice ale anvelopelor sunt proiectate în conformitate cu cele mai recente cerințe ale pieței și directive legislative în vigoare.

  Cauciucuri 215/55 R16 - garanția calității și a siguranței

  În magazinul nostru online, poți alege dintr-o varietate de modele și mărci cunoscute de anvelope 215/55 R16. Colaborăm cu unii dintre cei mai de încredere producători de anvelope de vară, anvelope de iarnă pentru autoturisme cum ar fi Tracmax, Fortune, Debica și mulți alții. Una dintre cele mai apreciate opțiuni sunt anvelope all-season, concepute pentru a face față unei game mai extinse de condiții meteo, inclusiv pe timpul ploilor de vară și în zilele cu ninsori moderate. Cu toate acestea, dacă iernile sunt aspre, iar pe drumuri se așterne o cantitate considerabilă de zăpadă sau gheață, instalarea anvelopelor de iarnă este o opțiune recomandată. Siguranța și fiabilitatea sunt prioritare în alegerea unui set de anvelope, așadar la Anvelino.ro avem oferte care îți pot satisface toate cerințele și nevoile. Plasează o comandă chiar acum sau contactează centrul nostru de ajutor pentru a primi informații mai detaliate.

  Indiferent dacă doriți să vă simțiți încrezători pe pista de curse uscată și netedă, pe drumul de munte înzăpezit sau pe teren accidentat de teren accidentat, avem anvelopele potrivite pentru autoturismul dumneavoastră

 • Anvelope 215/50 R17 -...

  Anvelope 215/50 R17 - Iarna, Vara, All season - calitate garantată la prețuri cu adevărat accesibile

  Anvelopele sunt fundația unui autovehicul. Dacă fundația nu este corespunzătoare, nimic nu funcționează corect, de aceea manevrele efectuate la volanul unei mașini cum sunt: tracțiunea, virarea sau frânarea depind în cea mai mare măsură de calitatea cauciucurilor. De aceea, pe site-ul nostru online anvelino.ro vei găsi o paletă largă de anvelope 215 50 r17 sau cauciucuri 215 50 r17. De altfel, beneficiezi de garanția calității, livrare gratuită și rapidă pe tot teritoriul țării. Mereu adăugăm produse noi în site, așa că stai cu ochii pe noile achiziții de cea mai bună calitate pentru tine și mașina ta.

  Cauciucurile 215 50 r17 - fac diferența pe șosea indiferent de condițiile meteorologice

  Siguranța este cel mai important aspect de care trebuie să ții cont la volanul unei mașini. O simplă eroare poate costa mult, mult prea mult. Optează pentru anvelope de vară 215 50 r17, de iarnă sau all season. Verifică înainte de cumpărare indicele de viteză care este ștanțat pe talon și indicele de sarcină, ce reprezintă mai clar greutatea maximă pe care o poate suporta cauciucul. De asemenea, aspectul contează, chiar și în acest caz, fiind un atribut destul de important care schimbă percepția 100% asupra unui autovehicul. Pentru a găsi cele mai bune cauciucuri de la producători de top și a-ți face călătoria pe site-ul nostru mult mai ușoară, îți recomandăm să folosești filtrele disponibile. Diferența înseamnă calitate, de aceea contează pe anvelino.ro!

 • Anvelope 185/60 R15 -...

  Anvelopele 185/60 R15 - Iarna, Vara, All season - satisfacție garantată

  Puterea mașinii este folosită enorm atunci când circuli cu o mașină. Totul devine mai eficient în ecosistemul vast al mecanicii unui autovehicul dacă folosești cauciucuri de calitate. Dacă ești în căutarea unor anvelope de vară 185 60 r15, all season sau pentru iarnă. atunci ai ajuns în locul unde trebuie. Pe site-ul nostru online anvelino.ro vei găsi o largă paletă de cauciucuri și jante de la producători de top. Pentru a găsi cât mai repede ce te interesează, de exemplu cauciucurile 185 60 r15 poți să folosești sistemul nostru de filtrare pe care l-am conceput special pentru ca ca experiența pe site să fie cât mai prietenoasă și eficientă. Găsește tot ce îți dorești în funcție de indicele de aderență, de viteză, de consum și de brand. Nimic mai simplu!

  Anvelope de vară 185 60 r15 - dimensiunile și calitate își spun mereu cuvântul

  Siguranța pe carosabil depinde enorm de alegerea cauciucurilor potrivite. De aceea, cele de vară sunt special construite pentru a rezista la temperaturi mari și se comportă foarte bine pe asfaltul uscat, dar și umed. Cele din sezonul rece sunt construite dintr-un cauciuc moale care nu îți pierde din calități la temperaturi foarte joase și garantează tracțiunea și aderență mare în condiții meteorologice complexe. Cauciucurile all season reprezintă un hibrid de calități dintre cele două menționate anterior. Acestea salvează orice șofer de schimbul între sezoane, putând să economisești mai mult timp. Diferența stă în calitate, așa că alege mereu anvelino.ro.

 • Anvelope 205/50 R17 -...

  Anvelope de iarnă 205/50 R17 - Iarna, Vara, All season – pentru siguranță maximă pe șosele

  Drumurile cu mașina sunt nelipsite din viața ta. Fie că trebuie să mergi la serviciu sau să duci copiii la școală, în fiecare zi mașina ta are parte de drumuri. Acelși lucru se aplică și atunci când mergi în vacanțe. Autoturismul devine o necesitate. De aceea, trebuie să te asiguri că ești echipat cu cele mai bune cauciucuri 205/50 R17, indiferent că este vorba despre anvelopele de iarnă, all season sau de vară.

  Cum știi că ai ales un model performant de cauciucuri 205/50 R17? Trebuie să urmărești eficiența – adică relația dintre consum și aderență. Mai apoi, fii atent la viteză. Anvelopele 205/50 R17 te vor ajuta și la drumuri lungi și la viteză mare. Și dacă tot este important acest factor, lui i se mai alătură și timpul de care mașina – mai bine spus cauciucurile – are nevoie pentru a se opri atunci când tu frânezi.

  Anvelope 205/50 R17 – calitate pentru fiecare sezon

  Anvelopele de iarna 205/50 R17 sunt foarte rezistente. Materialul din care sunt fabricate este unul special. Acestea nu se întăresc la temperaturi mici sau foarte mici, ci rămân flexibile. Totuși, cauciucurile de iarnă 205/50 R17 își vor pierde din calitate și eficiență dacă sunt folosite vara.

  Cauciucurile de vară 205/50 R17 îți oferă siguranță și eficiență maximă în vremurile calde. Materialul din care sunt fabricate anvelopele de vară le face să fie extrem de rezistente la temperaturi ridicate, însă total ineficiente atunci când frigul se instalează.

  În ceea ce privește anvelope all season 205/50 R17, acestea sunt alegerea optimă pentru persoanele care vor să fie liniștite întregul an.

 • Anvelope 225/55 R16 -...

  225 55 R16 iarna - Iarna, Vara, All season – modelul de anvelope ce îți satisface nevoia de siguranță în sezonul rece

  Sezonul rece cere atenție specială atunci când vine vorba de propria mașină. De aceea, pentru drumuri sigure, de fiecare dată când scoți autoturismul din garaj pe timp de zăpadă și îngheț, alege să folosești cauciucuri 225/55 R16.

  Toate modele de anvelope de iarnă au o anumită etichetă cu parametri caracteristici. Prin urmare, pentru a fi sigur că achiziționezi produsele potrivite pentru tine, ține cont de acești factori: indicele de sarcină, viteza maximă, sunetul pe care acestea le fac pe asfalt și eficiența în ceea ce privește consumul.

  Anvelope de iarnă 225/55 R16 – standardul pentru calitate, siguranță și confort în sezonul răcoros

  Indiferent câte grade arată termometrele, dacă este zăpadă și îngheț afară, nu porni la drum fără anvelope 225/55 R16. Acestea sunt fabricate dintr-un material ce nu le lasă să devină casante pe timp de vreme rea. Aderența pe care ele ți-o oferă sporesc siguranța drumurilor pe care le parcurgi. Prin urmare, nu poți circula cu anvelope de vară, iar cele all season reprezintă un compromis în această situație.

  Cauciucurile de iarnă 225/55 R16 sunt diferite și față de anvelopele all season 225/55 R16. Cele din urmă nu oferă aceeași siguranță pe zăpadă și îngheț, însă sunt o opțiune foarte bună pentru tine dacă locuiești într-o zonă unde se înregistrează rar temperaturi scăzute.

  Pe site-ul nostru vei găsi o varietate de modele de cauciucuri de vară 225 55 R16, iarnă și all season, numai bune să te sprijine atunci când din cer cad raze de soare sau fulgi de nea.

 • Anvelope 205/60 R16 -...

  Anvelope de iarnă 205/60 R16 - Iarna, Vara, All season - pentru o călătorie sigură cu automobilul tău

  Alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare sezon reprezintă una din cele mai importante decizii pentru o călătorie sigură și liniștită cu autoturismul tău. Dacă știi deja ce dimensiuni sunt potrivite pentru mașina ta, procesul de selecție al anvelopelor 205 60 R16 devine considerabil mai simplu. Acestea au o eficiență de frânare sporită pentru a rezista la temperatura și starea carosabilului pe timp de iarnă. De asemenea, cauciucurile de iarnă 205/60 R16 de la Anvelino sunt testate la temperaturi cuprinse între 2 și 20 de grade Celsius, frânarea fiind una performantă chiar și în condiții de vreme extremă. La fel de performante sunt și anvelopele de vară.

  205/60 R16 de iarnă, vară sau all season - calitate sporită și confort

  Fie că ai nevoie de anvelope de iarnă, sau cauciucuri de vară 205/60 R16, este important să le schimbi în funcție de sezon, pentru a evita uzura lor și pentru a le prelungi durata de viață. O altă soluție viabilă pentru tine ar fi să achiziționezi anvelope all season, un concept hibrid vară-iarnă pe care le găsești pe magazinul nostru online. În oferta Anvelino găsești pneuri de înaltă calitate de la producători de cauciucuri de top, care te așteaptă să le descoperi caracteristicile performante. Alege chiar acum din gama noastră variată echipamentele care se potrivesc cel mai bine mașinii tale.

 • Anvelope 235/45 R17 -...

  Cauciucuri 235/45 R17 - Iarna, Vara, All season - pentru iarnă, vară sau pentru toate sezoanele

  Alegerea anvelopelor potrivite pentru fiecare sezon sunt o modalitate excelentă de a prelungi perioada de viață a pneurilor autoturismului, dar și o metodă de asigurare a unei călătorii plăcute pentru tine și toți pasagerii pe care îi vei avea. Cauciucurile de iarnă 235/45 R17 au o lățime de 235 mm, diametrul R17 și sunt disponibile în magazinele online Anvelino. Indiferent dacă achiziționezi anvelope de vară, de iarnă sau all season, îți oferim garanția că te vei bucura de produse calitative și performante, foarte populare în magazinele noastre, precum și suport tehnic pentru a alege cele mai potrivite cauciucuri pentru autovehiculul tău.

  Anvelope 235/45 R17 pentru siguranță maximă pe drumurile publice

  Achiziționarea anvelopelor de iarnă 235/45 R17 este partea cea mai importantă pentru siguranța ta și a altor participanți la trafic pe drumurile publice. În prezent, modelele noastre sunt produse conform unei tehnologii inovative și testate la temperaturi specifice fiecărui sezon. Pentru a alege anvelopele de vară 235/45 R17 potrivite este necesar să citești cele mai importante informații pe care le găsești pe partea laterală a cauciucului, cu litere reliefate pe care le vei remarca rapid. Este important să știi că fiecare anvelopă conține și o etichetă cu toate informațiile despre economia de carburant, frânarea pe carosabil umed și nivelul de zgomot. De asemenea, consultanții Anvelino sunt mereu la dispoziția ta pentru suport tehnic sau informațional despre anvelopele din oferta noastră, pentru a te asigura că te bucuri de un produs pe placul tău.

 • Anvelope 185/60 R14 -...

  Anvelope de iarnă 185 60 R14 - Iarna, Vara, All season - perfecte pentru sezonul rece

  Principalele aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când înlocuiești cauciucurile mașinii sunt sezonul și dimensiunile potrivite. Dacă ești în căutarea unor anvelope de iarnă 185 60 R14, trebuie să știi că sunt disponibile o varietate de modele din care poți alege, pentru o echipare corespunzătoare atunci când apar primii fulgi de nea.

  Pe site-ul Anvelino.ro există numeroase opțiuni de cauciucuri de iarnă, care au caracteristicile necesare pentru a face față frigului și înghețului. Indiferent de prezența sau de absența zăpezii, acestea sunt absolut necesare, deoarece anvelopele de vară își vor pierde caracteristicile pe acest tip de vreme. Având în vedere faptul că în sezonul rece pot apărea fenomene precum zăpadă, polei sau gheață, este absolut necesar să fii echipat cu cauciucuri de iarnă 185 60 R14. Acestea au proprietățile esențiale pentru stabilitate, aderență mai bună și distanța de frânare mai scurtă pe drumuri dificile.

  Anvelope de iarnă sau anvelope all season 185 60 R14? Care opțiune este mai bună?

  În funcție de buget și preferințe, poți opta pentru anvelope all season 185 60 R14, care au performanțe bune pe orice tip de vreme. Deși există diferențe notabile între cele speciale pentru iarnă și cele pentru toate anotimpurile, un set de anvelope all season are câteva beneficii, printre care bugetul mai mic pentru achiziționare și distanța bună de frânare pe carosabil umed. Acestea sunt o opțiune versatilă, potrivită pentru majoritatea condițiilor meteo, în special unde iernile sunt mai blânde și ninge puțin. Totuși, dacă vrei performanțe superioare și mai multă siguranță pe vreme deosebit de rece, ideale sunt anvelopele de iarnă 185 60 R14.

 • Anvelope 245/45 R18 -...

  Anvelope 245 45 R18 - Iarna, Vara, All season - alege modelul potrivit pentru performanță și siguranță

  Există trei lucruri de care trebuie să ții cont atunci când cumperi un set nou de pneuri pentru mașină: dimensiunea, indicele de viteză și indicele de încărcare. Dacă modelele potrivite pentru autoturismul tău sunt anvelopele 245 45 R18, la Anvelino vei găsi o gamă largă, la prețuri avantajoase. Descoperă selecția noastră de cauciucuri de iarnă și anvelope de vară, concepute pentru a menține performanța optimă, siguranța și eficiența, în orice condiții meteorologice.

  În magazinul nostru online poți alege dintr-o varietate de modele de cauciucuri 245 45 R18 de la branduri de încredere. Opțiunile sunt numeroase, așadar nu va fi greu să cumperi o anvelopă compatibilă cu vehiculul tău. Alegerea dimensiunii corespunzătoare este fundamentală, prin urmare asigură-te că respecți marcajele de pe peretele lateral al pneului. De asemenea, ia în considerare și eficiența consumului de combustibil, nivelul de zgomot și performanțele de manevrabilitate.

  Cauciucuri 245 45 R18, o opțiune excelentă indiferent de sezon

  Pentru un plus de siguranță, dar și pentru a evita amenzile, o obligație a tuturor șoferilor este alegerea cauciucurilor în funcție de sezon. Anvelopele de vară 245 45 R18 runflat aderă bine pe carosabilul uscat, fiind concepute pentru performanțe optime când temperatura de afară este ridicată. Trecerea la anotimpul rece nu ar trebui să însemne o problemă pentru șoferi deoarece există o gamă largă de cauciucuri de iarnă 245 45 R18 sau de anvelope all-season, care oferă caracteristici excelente pe orice tip de vreme. Alege chiar acum din oferta Anvelino și echipează-ți autoturismul cu modelul potrivit, de la producători de cauciucuri de top.

 • Anvelope 225/40 R18 -...

  Cauciucuri 225 40 r18 - Iarna, Vara, All season - modele versatile și eficiente din punct de vedere al consumului

  Anvelopele sunt vitale atât pentru siguranța participanților la trafic, a șoferilor, cât și pentru funcționalitatea mașinii. Cauciucurile sau anvelopele influențează manevrabilitatea vehiculului, condiționând tracțiunea, virarea și frânarea. În portofoliul magazinului ai la dispoziție o gamă cuprinzătoare de cauciucuri și anvelope 225 40 r18 special echipate pentru sezonul de vară, iarnă sau all season. Colaborarea cu producătorii de top care au marcat industria auto și calitatea materialelor care descriu produsele noastre sunt câteva dintre succesele cu care ne mândrim. De asemenea, ne definește respectul față de clienții care ne trec pragul, motiv pentru care lucrăm constant să le atingem exigențele cu produse la raport calitate-preț echitabil, servicii de livrare rapidă pe tot teritoriul țării și produse diversificate. Selecția de produse auto se află în continuă actualizare, deci fii la curent noutățile și echipează-ți mașina cu articole de calitate superioară pentru drumuri bune.

  Cauciucuri 225 40 r18 de vară si modele cu aderență și durabilitate perfecte la temperaturi extreme

  Anvelopele sunt o investiție pe termen lung atât pentru viața și siguranța ta pe drumurile publice, cât și pentru durata de viață a mașinii. Așadar, fă din criteriul calității o prioritate și orientează-te permanent către produse de calibru. Fie că ai nevoie de cauciucuri sau anvelope 225 40 r18 pentru vară, anvelope de iarnăall season sau de vară pentru alte categorii de mașini, magazinul nostru este pregătit pentru provocările fiecărui sezon. Ca să te convingi că nu ne scapă nimic, folosește filtrele de căutare și mergi direct la produsele corespunzătoare bugetului personal și modelului tău de mașină.

 • Anvelope 195/65 R16 -...
per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 3452 produse
Articole recente