lcp
Caută după dimensiuni
Latime
Inaltime
Diametru
Anotimp
Producator
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Run flat
XL
C
Pret
151 lei 21719 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope Vara

Anvelope de vară - performanțe și siguranță pentru drumurile tale

Sosirea primăverii este un semnal important pentru majoritatea conducătorilor auto că este timpul să schimbe anvelopele de iarnă cu cauciucuri de vară noi. Majoritatea experților în domeniul auto recunosc faptul că pneurile de vară au performanțe semnificativ superioare celorlalte tipuri de anvelope, mai ales în ceea ce privește rularea la tempe...

Sosirea primăverii este un semnal important pentru majoritatea conducătorilor auto că este timpul să schimbe anvelopele de iarnă cu cauciucuri de vară noi. Majoritatea experților în domeniul auto recunosc faptul că pneurile de vară au performanțe semnificativ superioare celorlalte tipuri de anvelope, mai ales în ceea ce privește rularea la temperaturi atmosferice ridicate și pe suprafețe de rulaj care pot atinge, în miezul zilelor de vară, o temperatură foarte mare.

Anvelopele noi de vară au o aderență excelentă și în cazul asfaltului umed nu doar în cazul rulării pe suprafețe uscate. Eficiența de frânare a pneurilor auto de vară este cu mult mai bună decât în cazul anvelopelor all season, de exemplu. De asemenea, nu trebuie uitată nici economia de combustibil la care anvelopele auto de vară pot contribui atunci când le folosești în sezonul adecvat.

Cauciucurile de vară - o alegere excelentă pentru sezonul cald

În funcție de prețul cauciucurilor de vară, ar trebui să te orientezi către modele care se potrivesc mărcii și modelului tău de mașină. Este indicat să verifici întotdeauna, înainte de a achiziționa cauciucuri auto de vară, indicațiile producătorului vehiculului înscrise în manualul tehnic de utilizare. Magazinul nostru îți pune la dispoziție o gamă variată de anvelope de vară online din care poți alege mărci de top la dimensiunile dorite. Tot ce ai de făcut este să ne contactezi și să ne oferi detalii despre tipul de jante pe care le ai montate la mașină, iar tehnicienii noștri îți vor oferi cele mai bune variante pentru a te bucura de un șofat confortabil și sigur în fiecare vară.

Mai multe

Cauciucuri Vara - produse incepand de la

Anvelope Vara - 9795 produse

per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 9795 produse
Articole recente