lcp
Caută după dimensiuni
Latime
Inaltime
Diametru
Anotimp
Producator
Indice aderenta
Indice consum
Indice viteza
Run flat
XL
C
Pret
176 lei 8627551 lei
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Informatii

Anvelope All Season

Anvelopa all season - o soluție de compromis și o alternativă pentru șoferi

Deși sunt considerate, în mod nejustificat, ca având performanțe mai slabe decât anvelopele de vară sau, mai ales față de anvelopele de iarnă, cauciucurile mixte sau cauciucurile sau anvelopele 4 anotimpuri - așa cum mai pot fi denumite uneori pneurile all season - au caracteristici excelente și parametri tehnici care ar putea să întreacă, uneor...

Deși sunt considerate, în mod nejustificat, ca având performanțe mai slabe decât anvelopele de vară sau, mai ales față de anvelopele de iarnă, cauciucurile mixte sau cauciucurile sau anvelopele 4 anotimpuri - așa cum mai pot fi denumite uneori pneurile all season - au caracteristici excelente și parametri tehnici care ar putea să întreacă, uneori, chiar și unele modele din categorii specifice de sezonalitate.

Un set de anvelope noi all season trebuie alese în funcție de dimensiunile jantelor cu care este dotată mașina ta. Dacă ai dificultăți în a alege un model bun de gume all season, consultanții noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi și indicații tehnice pentru a fi sigur că ai ales produsul potrivit pentru marca și modelul mașinii tale.

Desigur, înaintea alegerii unor cauciucuri pentru toate sezoanele ar trebui să verifici manualul de utilizare al autovehiculului unde producătorul specifică mărimea anvelopelor recomandate. Apoi, te poți orienta după specificațiile tehnice ale anvelopelor pentru toate sezoanele în ceea ce privește sarcina maximă, limitele de viteză și performanțele acestora. Astfel daca deții un autoturism marca Volkswagen Golf anvelopele all season 205 55 r16 ar putea fi o alegere perfectă. De asemenea dacă în utilizarea zilnică folosești un autoturism Dacia Logan, atunci anvelopele all season 185 65 r15 ar putea fi potrivite.

Cauciucuri all season pentru confort în utilizarea mașinii

Anvelopele mixte pentru patru anotimpuri oferă un grad ridicat de confort șoferilor care nu se mai văd nevoiți să schimbe, la trecerea fiecărui sezon, gumele roților mașinii scăpând astfel de un efort fizic și financiar. Desigur, nu trebuie uitat că, și în acest caz, cauciucurile auto all season trebuie rotite în mod regulat după parcurgerea unor distanțe de cca 10.000 Km pentru a le asigura o uzură uniformă.

În plus, pentru cei care caută o adaptabilitate și mai mare la condițiile variabile de drum, opțiunile precum anvelopele all season 195 65 r15 sau cauciucuri 205 55 r16 all season reprezintă alegeri excelente pentru o gamă largă de vehicule, combinând eficient performanța în toate condițiile meteorologice cu durabilitatea.

Mai multe

Cauciucuri All Season - produse incepand de la

Anvelope All Season - 2911 produse

per pagină
S-au afișat 1 - 12 din 2911 produse
Articole recente