lcp
Alege o altă dimensiune..

Motive să ne alegi!

garanția calității
la orice tip de anvelopă
livrarea rapida
pe tot teritoriul României
livrare rapidă în țară
la anvelopele din stoc
site securizat
cu certificat SSL

Despre cauciucuri

Descoperă noua gamă de anvelope Pirelli Powergy: Soluții pentru Iarna și All Season

Descoperă noua gamă de anvelope Pirelli Powergy: Soluții pentru Iarna și All Season

Anvelope Pirelliy Powergy

Într-o lume în continuă schimbare, adaptabilitatea este cheia, iar când vine vorba de anvelope, Pirelli înțelege perfect acest lucru. Cu lansarea noilor anvelope Powergy Winter și Powergy All Season SF, Pirelli își completează gama Powergy, oferind șoferilor o soluție accesibilă și eficientă pentru toate sezoanele și condițiile meteo, fără a compromite siguranța, eficiența și confortul.

Powergy All Season SF: Siguranță și eficiență anuală

Pirelli Powergy All Season SF

Noua anvelopă Powergy All Season SF de la Pirelli este soluția perfectă pentru șoferii care doresc să respecte toate reglementările europene pe parcursul întregului an cu o singură anvelopă. Cu marcajele duble M+S (Mud+Snow) și 3PMSF (Three-Peak-Mountain with Snowflake), Powergy All Season SF este certificată să facă față condițiilor de iarnă severe.

Această anvelopă all season excelează pe drumuri uscate, umede și însăpezite, datorită combinației de compuși și design. Lamelele 3D fac ca banda de rulare să fie adaptabilă la o gamă largă de condiții meteorologice, schimbând comportamentul anvelopei de la o configurație de vară, cu blocuri rigide și compacte, la una de iarnă, ideală pentru aderență pe zăpadă. Anvelopa Powergy All Season SF, disponibilă în 19 dimensiuni precum 225 45 r17 sau 205 60 r16, de la 15 la 19 inchi, va fi pe piață începând cu august.

Dimensiuni Pirelli Powergy All Season SF

Powergy Winter: Performanță de neegalat în lunile reci

Pirelli Powergy Winter

Pentru șoferii care preferă schimbarea anvelopelor în funcție de sezon, Pirelli a introdus noua anvelopă de iarna Powergy Winter, asigurând o conducere sigură pe drumuri uscate, umede și înzăpezite în lunile friguroase ale anului. Controlul în timpul condusului este garantat pe întreaga durată de viață a anvelopei, datorită lamelelor cu geometrie variabilă care își schimbă forma pe măsură ce banda de rulare se uzează, crescând astfel suprafața și eficacitatea. Gama include 21 de dimensiuni, între 15 și 19 inchi precum binecunoscutele 195 65 r15 sau 205 55 r16, disponibile pentru cumpărare din toamnă.

Dimensiuni Pirelli Powergy Winter

Cu aceste noi adăugiri la familia Powergy, Pirelli își reconfirmă angajamentul de a oferi șoferilor soluții de anvelope de înaltă calitate, concepute pentru a face față provocărilor diverse ale drumurilor, în orice condiții meteorologice. Alege Pirelli Powergy Winter sau All Season SF și pregătește-te să întâmpini sezonul rece cu încredere și siguranță.

 

Articole recente